Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

PitBull έσωσε τον ιδιοκτήτη του τρώγοντας σφαίρα στο κεφάλι


Ένα PitBull 12 ετών που ακούει στο όνομα Kilo, δέχθηκε μια σφαίρα στο κεφάλι
όταν ένας διαρρήκτης προσπάθησε να ληστέψει το σπίτι του ιδιοκτήτη του.



Το συμβάν συνέβη στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου στη Νέα Υόρκη, όταν ο κακοποιός που παρίστανε τον ταχυδρόμο και ισχυριζόταν πως θέλει να παραδώσει ένα δέμα εισέβαλε δια της βίας στο διαμέρισμα.

Σύμφωνα με την NY Post, ο 32χρονος ιδιοκτήτης του σκύλου, Justin Becker, έριξε τον διαρρήκτη κάτω και έσπρωξε την πόρτα μπλοκάροντας το μισό σώμα του μέσα και το άλλο μισό έξω από το διαμέρισμα.


Τότε ο Kilo όρμηξε να προστατεύσει το αφεντικό του. «Ο σκύλος μου έβγαλε το κεφάλι του έξω από την πόρτα και τότε δέχτηκε τον πυροβολισμό στο κεφάλι», δήλωσε ο Becker συμπληρώνοντας: «Αμέσως μετά ο ληστής τράπηκε σε φυγή».

Η κοπέλα του Becker, Nicole Percoco, πίστευε πως ο Kilo δεν θα τα κατάφερνε: «Κράτα τον στα χέρια σου. Να πεθάνει στην αγκαλιά σου», του είπε, αλλά ο Becker δεν το έβαλε κάτω και αρνήθηκε να παρατήσει έτσι τον φίλο του.

Έτσι ο Kilo μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο ζώων, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως παρόλο που είχε χτυπηθεί στο κεφάλι, ως εκ θαύματος η σφαίρα δεν είχε διαπεράσει το κρανίο αλλά είχε εξοστρακιστεί σε αυτό και είχε βγει από τον λαιμό του σκύλου! Για τον λόγο αυτό οι γιατροί τοποθέτησαν ένα S στον επίδεσμο του, κατά το… Super ήρωας.

Πλέον ο ατρόμητος σκυλάκος βρίσκεται σπίτι και αναρρώνει με αντιβίωση και παύσιπονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου