Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Ο Ολυμπιακός κυπελλούχος Ελλάδος 2012!



Με γκολ του Νταβίντ Φουστέρ ένα λεπτό πριν το τέλος της παράτασης ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 του Ατρόμητου στο ΟΑΚΑ και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας. Οι «ερυθρόελυκοι» έφτασαν στο νταμπλ, αφού προηγήθηκε και η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το 1-0 πέτυχε στο 29’ ο Τζιμπούρ, ενώ στο 76’ ο Ιγκλέσιας ισοφάρισε σε 1-1. Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν πέναλτι στο 24' με τον Χολέμπας.


Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 25ο Κύπελλο Ελλάδας της ιστορίας του και έφτασε στο 15ο νταμπλ.


Ατρόμητος – Ολυμπιακός 1-2 (OTE TV-ΣΚΑΪ)
ΓΚΟΛ:
29' ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό! Ο Τζιμπούρ νίκησε τον Ιτάνζ με σουτ από το ύψος της περιοχής, μετά το γύρισμα του Τοροσίδη.
76' Γκολ για τον Ατρόμητο. Ο Ιγκλέσιας ισοφαρίζει σε 1-1! Η μπάλα κόντραρε στον Χολέμπας, άλλαξε πορεία και ξεγέλασε τον Κάρολ.

119' ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό. Ο Φουστέρ με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Ιτάνζ και σκόραρε το 2-1 για τους Πειραιώτες. Η σέντρα έγινε από τον Τοροσίδη.

Κίτρινες κάρτες: Οικονόμου, Φυτανίδης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Σκόνδρας, Τόμας - Ορμπάιθ

Κόκκινες κάρτες: -

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Οικονόμου, Τόμας, Φυτανίδης, Ιγκλέσιας (98' Ζουέλα), Δημούτσος, Μπρίτο (77' Σφακιανάκης), Επστάιν, Τάτος (63' Καραμάνος), Μήτρογλου.
Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κάρολ, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης (103' Μοντέστο), Μακούν (83' Φουστέρ), Ορμπάιθ, Αμπντούν (72' Φετφατζίδης), Μιραλάς,Τζιμπούρ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου