Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Μουσικό Διάλειμμα










                     Η ταλαντούχα Vanessa Mae έρχεται για μία ακόμη συναυλία στην Αθήνα, έχοντας στο «αναλόγιό» της πολλές εκπλήξεις για το ελληνικό κοινό. Στις 14 Σεπτεμβρίου η βασίλισσα του βιολιού θα παρουσιάσει στο Ηρώδειο έργα των Μπάχ, Μπετόβεν, Μπράμς, Βιβάλντι, αλλά και ταγκό, ινδική μουσική, pop τραγούδια και μπαλάντες.

Με το βιολί της και τις δυνατές ενορχηστρώσεις η Mae θα ταξιδέψει τους θεατές σε αγαπημένες μελωδίες. Σε παγκόσμιο επίπεδο οι συναυλίες της διάσημης μουσικού είναι sold out, για αυτό το λόγο κάλο θα ήταν οι ενδιαφερόμενοι να προμηθευτούν εγκαίρως τα εισιτήριά τους.

Η Vanessa Mae έχει πουλήσει περισσότερα από δέκα εκατομμύρια δίσκους σε ολόκληρο τον κόσμο, έχει κερδίσει 40 International Platinum Awards και οι παρτιτούρες της αριθμούν πάνω από οκτώ εκατομμύρια αντίτυπα. Γεννήθηκε στις 27 Οκτωβρίου του 1978 στη Σιγκαπούρη, την ίδια ημέρα το 1782 είχε γεννηθεί στη Γένοβα ο κορυφαίος βιολιστής όλων των εποχών, Nicolo Paganini. Σε ηλικία 11 με 13 ετών η διάσημη μουσικός ηχογράφησε κονσέρτα του Tchaikovsky και του Beethoven.

Εκτός όμως από το ταλέντο, την μουσική της πορεία, την ενασχόλησή της με τον κινηματογράφο και το φιλανθρωπικό της έργο η Vanessa Mae έχει κατακτήσει το κοινό και με την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Μάλιστα ψηφίστηκε από το περιοδικό “People”, ως μία από τους «50 ομορφότερους ανθρώπους στον κόσμο». Το πρόσωπό της έχει κοσμήσει μερικά από τα πιο γνωστά περιοδικά μόδας, ενώ το αντρικό περιοδικό FHM την έχει εντάξει στον κατάλογο με τις 100 ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου