Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Συναυλία Θρησκευτικής Μουσικής απο την Πολυφωνική Χορωδία




Συναυλία Θρησκευτικής Μουσικής, οργανώνει η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της πόλης μας, με την ευκαιρία της Μεγάλης Εβδομάδος και των εορτών του Πάσχα, σε συνεργασία με το ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο του Λαζάρου, 7 Απριλίου, στις 8 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο ‘’Απόλλων’’.

Θα μετάσχουν από τον Οργανισμό της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός, πιάνο: Λούση Χριστοδούλου], το ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ‘’ΕΜΜΕΛΕΙΑ’’ [Διεύθυνση: Κατερίνα Πολυμενάκου, πιάνο: Ήρα Ζέρβα] και η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος]. Επίσης η σοπράνο Ήρα Ζέρβα, θα ερμηνεύσει άρια, από το έργο: ‘’Μessiah’’ του George Fr. Haendel. Στο πιάνο θα συνοδεύσει η Έφη Καββαδία- Ζέρβα.

Από πλευράς του Μουσικού Σχολείου [Διεύθυνση: Σταμάτης Λέκκας], η Φιλαρμονική Ορχήστρα [Διεύθυνση: Ιάσων Βάκρινος], θα συμπράξει με την Ορχήστρα της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, αποδίδοντας έργα της Μεγάλης Εβδομάδος.

Οι Χορωδίες θα ερμηνεύσουν έργα W.A.Mozart, Ελένης Οικονομοπούλου, Giulio Caccini, Deak Gyorgi Bardos, Alessandro Scarlatti, Dmitry Bortnyansky, αλλά και Ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδος διασκευασμένες από τον Κώστα Κλάββα.

Η είσοδος του κοινού για τη συναυλία, αν και είναι ελεύθερη, θα πραγματοποιηθεί μόνον με αριθμημένες προσκλήσεις, που θα διατίθενται από τη Γραμματεία της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, καθημερινά πρωί και απόγευμα, κατά σειρά προτεραιότητας και μέχρι εξαντλήσεως τους. Πληροφορίες τηλ. 2610 279679, 2610 222248.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου