Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Πως να ξεφορτωθείτε την ακμή χωρίς δερματολόγο!!!





Η ακμή είναι από τα χειρότερα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος στην διάρκεια της ζωής του.Το 80% περίπου των ανθρώπων ταλαιπωρείται από τέτοιου είδους προβλήματα. Πιο έντονα εμφανίζεται  στους εφήβους, αγόρια και κορίτσια, με διάφορες μορφές. Κάποιες από αυτές είναι πραγματικά πολύ σοβαρές και κάποιες μπορούν να θεραπευτούν σχετικά εύκολα, ακολουθώντας μια συγκεκριμένη θεραπευτική αγωγή για κάποιο διάστημα. Καλύτερα να προλαμβάνεις παρά να θεραπεύεις, έλεγαν βέβαια οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.Ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές μπορεί να μην χρειαστεί ποτέ να επισκεφτείτε τον δερματολόγο σας για να σας εξαλείψει την ακμή.
  • Από τις πρώτες κινήσεις που θα πρέπει να κάνετε, αν θέλετε η προσπάθεια σας να ευοδώσει καρπούς είναι να ξεκινήσετε να προσέχετε πως θρέφεστε. Ακολουθώντας μια συγκεκριμένη καθημερινή διατροφή, θα ωφελειθείτε διπλά αφού θα κάνετε καλό και στο δέρμα σας και στην υγεί σας γενικότερα. Τρώτε άφθονα φρούτα και λαχανικά, 6 μικρά γεύματα την ημέρα και αποφύγετε τα λιπαρά και τα τηγανητά.
  • Να πίνετε τουλάχιστον 2,5 με 3 λίτρα νερό την ημέρα. Το νερό από μόνο του είναι ευεργετικό στοιχείο της φύσης. Ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται λίγο δύσκολο σαν εγχείρημα αλλά είναι ο μόνος τρόπος να ενυδατώσετε όλο το σώμα σας και να το καθαρίσετε από τις τοξίνες.
  • Δεν ξέρω αν χρησιμοποείτε βιταμίνες ως συμπλήρωματα διατροφής αλλά πραγματικά συνδυασμός αυτών μπορεί να αποτρέψει με επιτυχία την εκδήλωση της ακμής στο πρόσωπο σας. Φροντίστε να επικεντρωθείτε στο να τρώτε φαγητά που περιέχουν βιταμίνη A, B12, B, E, B5, & B6
  • Να πλένετε το πρόσωπο σας τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα, μία το πρωί όταν σηκώνεστε και μία το βράδυ πριν πέσετε για ύπνο. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρείτε το προσωπό σας καθαρό και να προσπαθήτε να μην το ακουμπάτε αν πρώτα δεν έχετε πλύνει καλά τα χέρια σας. Όπως όλοι ξέρουμε τα χέρια μας έρχονται καθημερινά σε επαφή με πολλά βακτήρια.
Αρκετές εταιρίες καλλυντικών και φαρμακευτικών σκευασμάτων, έχουν προχωρήσει στην παραγωγή διαφόρων προιόντων τα οποία βοηθούν στο να απαλλαγεί κανείς οριστικά από την ακμή και τα σημάδια που αφήνει. Η Karin Herzog, με χρόνια εμπειρίας, έρευνας και ανάπτυξης, ανακάλυψε τις ευεργετικές ιδιότητες που μπορεί να έχει το οξυγόνο στην κατοπολέμηση της ακμής. Για αυτό και παρασκεύασε κάποιες ειδικές κρέμες, όπως η Oxygen Face, η οποία βοηθά ομαλοποίηση της λιπαρότητας του δέρματος, καθαρίζει σε βάθος και τονώνει το δέρμα σας. Σίγουρα ένα από τα προιόντα που χρίζουν της προσοχής σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου