Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Ένα κράνος με μάτια... στην πλάτη!..

Η ιταλική εταιρία Reevu παρουσιάζει το κράνος που σου επιτρέπει να βλέπεις πίσω σου χωρίς να χρειάζεται να κάνεις ουδεμία κίνηση. Το RV MSX1 σου δίνει την ευχέρεια που προσφέρει ο κεντρικός καθρέφτης ενός αυτοκινήτου και οι κατασκευαστές του, το παρουσιάζουν ύστερα από εφτά ολόκληρα χρόνια έρευνας και δοκιμών.


Αν και θα χρειαστεί λίγος χρόνος να προσαρμοστείς στο γεγονός ότι ενώ κοιτάς μπροστά βλέπεις και μπροστά και πίσω, η εταιρία υποστηρίζει ότι θα καταφέρεις να προσαρμοστείς και μάλιστα μετά δε θα το αποχωρίζεσαι.

Καθώς η λειτουργία του βασίζεται αποκλειστικά στη χρήση πολλαπλών κατόπτρων και όχι σε ηλεκτρονικά συστήματα, οι πιθανότητες βλάβης μειώνονται ιδιαίτερα. Ακόμη, ιδιαίτερα μειωμένες είναι και οι πιθανότητες τραυματισμού του χρήστη σε περίπτωση πρόσκρουσης καθώς τα κάτοπτρα (καθρέπτες) δεν είναι κατασκευασμένα από γυαλί αλλά από αντανακλαστικό πολυανθρακικό υλικό, που το κάνει ταυτόχρονα και ελαφρύτερο. 


Για όσους, ίσως ενδιαφέρονται να σημειώσουμε ότι η τιμή του ξεκινάει από τα 399 δολάρια και μπορείτε να καταθέσετε  την παραγγελία σας στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου