Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Μιχάλης Ζαμπίδης: Η υπεράσπιση της ζώνης


Νικητής αναδείχτηκε ο Μιχάλης Ζαμπίδης στην αναμέτρηση που έγινε στο κλειστό του Ελληνικού με τον διεκδικητή της ζώνης, τον Συριοαυστριακό Fadi Merza. Ο Έλληνας υπερπρωταθλητής ήταν καταιγιστικός στους τρεις γύρους που έγιναν και ειδικά στον τελευταίο έδωσε παράσταση για έναν ρόλο. 
Ο αντίπαλός του κατάφερε και άντεξε στα δυνατά χτυπήματα του Iron Mike όμως δεν ήταν σε θέση να απειλήσει ουσιαστικά τον κάτοχο της ζώνης.
Η υποστήριξη του ελληνικού κοινού προς τον Μιχάλη Ζαμπίδη ήταν πολύ έντονη γι' αυτό και ο πρωταθλητής έδωσε το αντίστοιχο show δικαιώνοντας τους θεατές.
Με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο Fadi Merza αποδέχτηκε την ανωτερότητα του Ζαμπίδη, σηκώνοντας τον στους ώμους του, χαριτολογώντας με τον αντίπαλό του.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ο Iron Mike, τόνισε το πόσο σημαντική ήταν η προετοιμασία του όλο αυτό τον καιρό καθώς και το γεγονός ότι κατάφερε να ξεπεράσει το σοβαρό τραυματισμό του που τον ταλαιπώρησε έντονα τόσους μήνες.

Με τη νίκη του αυτή ο Μιχάλης Ζαμπίδης επέκτεινε το ρεκόρ του έχοντας 150 νίκες σε 170 αγώνες και 85 Knock Out.

Επόμενος στόχος του Έλληνα kickboxer είναι τα προκριματικά της Μαδρίτης σε ένα μήνα, σύμφωνα με τα οποία θα εξαρτηθεί η πρόκριση στο Ολυμπιακό τουρνουά τον Νοέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου