Κυριακή 8 Απριλίου 2012

«Έχω μετανιώσει που έκανα οκτάδυμα»


Όταν παίρνεις την απόφαση να γίνεις μάνα πρέπει να το σκεφτείς πολύ και να πάρεις μία συνειδητή απόφαση. Μία απόφαση που θα καθορίσει τη ζωή σου.

Είμαι έτοιμη να γίνω μάνα ή ετοιμάζομαι να κάνω ένα βήμα που δεν το έχω καλοσκεφτεί και πολύ; Ένα ερώτημα που πρέπει να το σκεφτείς πολύ πριν απαντήσεις.

Από ότι φαίνεται η  Νάντια Σούλεμαν, η γυναίκα που είχε προκαλέσει αίσθηση 3 χρόνια πριν, όταν έφερε στον κόσμο οκτάδυμα, δεν είχε αφιερώσει αρκετό χρόνο πριν αποφασίσει να κάνει αυτό το βήμα..

Η Σούλεμαν εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψε ότι ήταν λάθος η απόφαση της να κάνει εξωσωματική ενώ είχε ήδη έξι παιδιά. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για την πνευματική της κατάσταση την περίοδο που πήρε αυτή την απόφαση, κατέβασε το κεφάλι της και απάντησε: "δεν ξέρω τι σκεφτόμουν. Μάλλον βρισκόμουν σε άρνηση."

Τώρα η Νάντια μεγαλώνει τα παιδιά της με τη βοήθεια νταντάδων μιας και δεν έχει σύντροφο και εξαρτάται από τα κουπόνια της πρόνοιας για να αγοράζει τρόφιμα, αφού λόγω των οικογενειακών της υποχρεώσεων δεν μπορεί να βρει δουλειά πλήρης απασχόλησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου