Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΟΙ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ!



Το καλοκαίρι σχεδόν έφτασε και όλες οι κοπέλες προετοιμάζονται ,ξεκινώντας δίαιτες ,γυμναστική και θεραπείες προσώπου και σώματος! Οι πιο δημοφιλής θεραπείες προσώπου είναι οι εξής :

Βαθύς Καθαρισμός
Ο καθαρισμός προσώπου είναι η πιο απαραίτητη θεραπεία για ένα υγιές και νεανικό δέρμα και αποτελεί την μοναδική θεραπεία που καθαρίζει τελείως τους πόρους από το σμήγμα και τους ρύπους του περιβάλλοντος που επιβαρύνουν το δέρμα. Μετά τον καθαρισμό το δέρμα μπορεί να δεχτεί καλύτερα τα θρεπτικά συστατικά της κρέμας που βάζουμε στο σπίτι.
Ενυδάτωση
Το δεύτερο πιο σημαντικό βήμα μετά τον καθαρισμό για υγιές, νεανικό και λαμπερό δέρμα είναι η ενυδάτωση. Το νερό εξατμίζεται συνεχώς και σταθερά από την επιφάνεια της επιδερμίδας. Η εξάτμιση αυτή είναι γνωστή ως άδηλη αναπνοή και εξαρτάται από την ποσότητα του νερού που περιέχει το δέρμα. Η διαδερματική απώλεια του νερού οδηγεί στην αφυδάτωση με αποτέλεσμα την απώλεια της ελαστικότητας της επιδερμίδας. Η συγκεκριμένη θεραπεία με την βοήθεια βιταμινών και ιχνοστοιχείων καταφέρνει να ενυδατώσει βαθιά το δέρμα και να αφήσει μια ανεπανάληπτη αίσθηση που διαρκεί για μέρες.
Σύσφιξη
Όλοι οι άνθρωποι σε όλες τις ηλικίες υφίστανται σημαντικές αλλαγές στο δέρμα τους. Το κολλαγόνο και η ελαστίνη, το δομικό σύστημα στήριξης της επιφάνεια του δέρματος και των στιβάδων του, σταδιακά μειώνονται με αποτέλεσμα τη χαλάρωση του δέρματος. Η επαναφορά της σφριγηλότητας όσο και η μείωση των ρυτίδων του προσώπου επιτυγχάνεται με την εντατική αντιγηραντική θεραπεία σύσφιξης που ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης .
Ακμή
Η ακμή είναι μια γενετική ασθένεια που προκαλεί τη δυσλειτουργία της τριχοσμηγματογόνου μονάδας, η οποία χαρακτηρίζεται από αλλοιώσεις, ξεκινώντας από φαγέσωρες και φθάνοντας μέχρι φλύκταινες και κύστεις. Μέσω της θεραπείας της ακμής, βοηθούμε την μείωση της παραγωγής του σμήγματος, προσφέροντας αντιβακτηριδιακή και αντιφλεγμονώδη δράση. Προάγουμε την επούλωση του δέρματος και την ανάπλασή του. Καταπραΰνουμε την επιδερμίδα και βοηθούμε την πρόληψη των ουλών.
Τα μάτια και η φροντίδα τους
Το δέρμα στην περιοχή των βλεφάρων και γύρω από αυτά είναι πολύ ευαίσθητο και η επιδερμίδα εκεί είναι 3-5 φορές πιο λεπτή από το υπόλοιπο δέρμα του προσώπου και συνεπώς περισσότερο εύθραυστη. Τα βλέφαρα πρήζονται εύκολα, επειδή κατακρατούν υγρά, και παρουσιάζουν "σακούλες" κάτω από τα μάτια. Η περιοχή γύρω από τα μάτια αρχίζει να "σπάει" φυσιολογικά από την ηλικία ήδη των 18 ετών!
Με την στοχευμένη θεραπεία ματιών επιτυγχάνεται απόλυτη ξεκούραση, πλήρης ανανέωση και αναζωογόνηση στην εύθραυστη αυτή περιοχή, πρόληψη αλλά και αντιμετώπιση των ρυτίδων. Ο συνδυασμός των πιο αποτελεσματικών αντιρυτιδικών-αντιγυραντικών προϊόντων με εξειδικευμένο τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα, επαναφέρουν το περίγραμμα των ματιών ενώ παράλληλα λειαίνουν και αποσυμφορίζουν. Τα μάτια φαίνονται φρέσκα, φωτεινά, νεότερα και ξεκούραστα.
Οξυγονοθεραπεία
Θεραπεία προσώπου με αντιοξειδωτικά που προστατεύουν τα κύτταρα από την καταστροφή που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες οι οποίες επιταχύνουν την γήρανση. Ενεργοποιείται η διαδικασία ανάπλασης των κυττάρων και ανανέωσης του δέρματος και το πρόσωπό σας φαίνεται και νιώθει νεώτερο, ενυδατωμένο και σφριγηλό. Οι γραμμές έκφρασης σταδιακά εξαφανίζονται. Ανάπλαση, αναδόμηση και σύσφιγξη, εκπληκτική λάμψη και φρεσκάδα.
Peelings
Με τα ειδικά peeling επιτυγχάνεται ο καθαρισμός σε βάθος του δέρματος, η αφαίρεση του υπερβολικού σμήγματος και η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Ακόμη, απαλύνονται οι λεπτές ρυτίδες, οι λεκέδες, τα σημάδια και οι ατέλειες του δέρματος.
Λεύκανση
Θεραπεία που προσφέρει φωτεινό, ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στο δέρμα καταπολεμώντας-σβήνοντας τις υπερχρωμίες (τους σκούρους λεκέδες) που προκαλεί ο ήλιος, η ακμή, η εγκυμοσύνη, η χρήση αντισυλληπτικών.
Μεσοθεραπεία
Συνδυασμός υαλουρονικού οξέως και πολυβιταμινών, αποτελούν αυτή την επαναλαμβανόμενη θεραπεία αντιγηρανσης η οποία προσφέρει ανανέωση, λάμψη, βαθειά ενυδάτωση και τόνωση στο δέρμα του προσώπου. Η θεραπεία μπορεί να γίνει και προληπτικά για την αποφυγή της αφυδάτωσης, της θαμπάδας και της χαλάρωσης του δέρματος. Αποτέλεσμα: τονισμένο περίγραμμα προσώπου, ανανέωση κυττάρων και δέρμα σφριγηλό.

Αυτές οι θεραπείες εγγυώνται ένα άψογο αποτέλεσμα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου