Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Κοιτά ψηλά...δεν είναι αεροπλάνα για την πρόγνωση του καιρού

Όλοι μας το τελευταίο διάστημα έχουμε παρατηρήσει στον ουρανό, ολοένα και συχνότερα , αεροπλάνα που στο πέρασμα τους αφήνουν ένα παχύ στρώμα ομίχλης. Το σύνηθες που ακούγεται είναι πως είναι αεροπλάνα του καιρού έτσι κανείς δεν νιώθει άγχος ή φόβο. Βέβαια αν συνέβαινε όντως αυτό έτσι θα έπρεπε να νιώθαμε όλοι μας.Όμως δυστυχώς τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά...Σύμφωνα με αμερικανικά πρότζεκτ τα συγκεκριμένα αεροπλάνα ψεκάζουν μια μίξη  αλουμινίου στον ουρανό.
Αυτό έχει αρνητικές επιπτώσεις τόσο στην υγεία μας όσο και στην ατμόσφαιρα.Η γεμάτη από χημικά ατμόσφαιρα έχει ανυπολόγιστες καταστροφές. Συνήθως πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως το μόνο που θα γίνει είναι απλά να δροσιστεί η ατμόσφαιρα..Μακάρι όμως να ήταν έτσι....
 Ας δούμε όμως πως ακριβώς γίνεται αυτή η διαδικασία....
      Αρχικά περνάει ένας αριθμός αεροπλάνων  πάνω από αγροτικές και αστικές περιοχές σε ύψος     6.000 μέτρων. Με το πέρασμά τους τα συγκεκριμένα αεροπλάνα αφήνουν κατάπληκτο το θεατή καθώς φαίνεται μια πελώρια ουρά να το ακολουθεί σε όλη την διαδρομή που κάνει το αεροπλάνο  που είτε φαίνονται σαν να κρέμονται παραμένοντας στην θέση τους είτε μοιάζουν με κορδόνι από πέρλες παίρνοντας την μορφή της σταγόνας.Έπειτα και τα δυο αυτά σχήματα εξελίσσονται σε μορφές ομίχλης στον ουρανό.Κατά ένα περίεργο τρόπο όμως οι "ουρές " που σχημάτισαν τα αεροπλάνα παραμένουν στον ουρανό ακόμα και μετά από πολλές ώρες..Ωστόσο εάν κάπου εκεί προσπαθεί να φανεί ο ήλιος εμφανίζεται κάτι σαν εφέ ουράνιου τόξου. Ξαφνικά λοιπόν αλλάζει η θερμοκρασία και σημειώνεται μια πτώση έως και 7 βαθμούς Κελσίου.Ταυτόχρονα μειώνεται και η υγρασία κατά 30%  όπου με τα επόμενα ψεκάσματα η μείωση της υγρασίας γίνεται όλο και μικρότερη. Τα επόμενα καιρικά φαινόμενα είναι η έλλειψη βροχοπτώσεων  και παρατηρείται ένα θόλωμα του καιρού.
  Επιστήμονες παραδέχονται όχι μόνο πως θέλουν να ψεκάσουν την ατμόσφαιρα με μικρά σωματίδια
από διάφορα μέταλλα και ιδιαίτερα αλουμίνιο αλλά πως αυτό το κάνουν εδώ και αρκετά χρόνια!!!


Βέβαια κανείς δεν μας ρώτησε αν εμείς θέλουμε να αναπνέουμε όλα αυτά τα χημικά που μας ψεκάζουν.Κανείς δεν μας ρώτησε αν θέλουμε να πεθάνουμε από καρκίνο επειδή αυτοί κάνουν πειράματα..Κανείς δεν μας ρώτησε και ούτε πρόκειται να μας ρωτήσει γιατί εμείς για αυτούς είμαστε απλά πειραματόζωα .Απλά ίσως θα έπρεπε να γνωρίζουν πως ούτε ο πλανήτης θα τους ρωτήσει για τις ραγδαίες εξελίξεις που πρόκειται να κάνει χάρη σε αυτούς ...πράγμα που δεν πρόκειται να "αγγίξει" μόνο τα πειραματόζωα αλλά και τους ίδιους τους πειραματιστές!!!!

   Γεωργία Αλεξάνδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου