Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Impossible is Nothing


Οι άνθρωποι από τη φύση τους έχουν "σχεδιαστεί" για να ξεπερνούν τα όριά τους, δοκιμάζοντας επικίνδυνα κόλπα και παίζοντας συνεχώς με δύσκολες καταστάσεις. Η ιστορία το έχει επιβεβαιώσει αυτό καθώς δεν υπάρχει ούτε ένας τομέας, που να έχει ασχοληθεί ο άνθρωπος και να μην τα έχει καταφέρει. Υπάρχει πληθώρα απαιτητικών σπορ-χόμπι, τα λεγόμενα <extreme sports> όπου πολλοί δοκιμάζουν τις αντοχές του εαυτού τους σε οριακές συνθήκες. Αυτοί οι άνθρωποι λάτρεις της αδρεναλίνης δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από την ικανοποίηση που τους προσφέρει μία εξαιρετικά δύσκολη πρόκληση, γι' αυτό και προπονούνται με σκοπό τη διαρκή εξέλιξη.

Μόλις φτάσουν ένα στόχο, αμέσως κάνουν σχέδια για κάτι μεγαλύτερο, δυσκολότερο ώστε να επεκτείνουν τις αντοχές τους και την απόλαυση που τους προσφέρει αυτό που αγαπούν να κάνουν.

Προσωπικά λατρεύω τα extreme sports για πολλούς λόγους. Ο κυριότερος έχει να κάνει με το γεγονός ότι επιβεβαιώνουν την άποψη ενός δασκάλου, πως δεν υπάρχουν ανθρώπινα όρια (συμβουλή δασκάλου πολεμικών τεχνών). Γιατί σχεδόν ποτέ δεν μπορείς να ανακαλύψεις πότε έχεις φτάσει στα άκρα, καθώς πάντα θα υπάρχει κάτι ακόμα να βρεις για να επεκταθείς.
Επίσης μου αρέσουν γιατί είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος γυμναστικής και πρόκλησης, αφού σου προσφέρουν συγκινήσεις που δύσκολα θα βρεις οπουδήποτε αλλού.

Οι δε επιλογές σου είναι τόσες πολλές, που ο καθένας μπορεί να βρει το σπορ το οποίο ταιριάζει στις ανάγκες και απαιτήσεις του. Φυσικά από αυτή την τοποθέτηση δεν ξεφεύγουν οι κοπέλες, όπου όλο και περισσότερες δοκιμάζουν ένα νέο, επικίνδυνο χόμπι (bungee jumping, θαλάσσιο σκι, ορειβασία, παρκούρ και πολλά άλλα).

Ειδικά τώρα που καλοκαίριασε για τα καλά, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το να βγείτε έξω και να δοκιμάσετε καινούργιες επιλογές όσον αφορά τους τρόπους εκγύμνασης και ευχαρίστησης.
Βάλτε κάποια από τα extreme sports στο πρόγραμμά σας και δεν θα χάσετε.

Δείτε δύο βίντεο αδρεναλίνης:

http://www.youtube.com/watch?v=yKWoPlL2B8I

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bWJ5WrGCgiY#!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου