Τετάρτη, 9 Μαΐου 2012

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, THE BURGER PROJECT, ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ, ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣTo ARK Festival, το μεγάλο μουσικό φεστιβάλ που φιλοξενεί τα καλύτερα και δημοφιλέστερα ελληνικά ονόματα, καταφτάνει και στα Ιωάννινα την Δευτέρα 11 Ιουνίου. Μετά τις πρόσφατες εξορμήσεις του σε πόλεις της Ελλάδας όπως η Πάτρα (σε ένα sold out διήμερο) και ο Βόλος, η παρέα του ARK Festival θα μεταφερθεί στο υπαίθριο Θέατρο της Ε.Η.Μ. στο Φρόντζο με ένα line-up που συνδυάζει κλασικές αξίες της ελληνικής σκηνής και φρέσκα ανερχόμενα ονόματα: για πρώτη φορά, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης επιβιβάζεται στη μουσική κιβωτό του ARK, που κουβαλάει επίσης τους Burger Project και την Ματούλα Ζαμάνη. Όπως πάντα, η τοπική ταυτότητα του φεστιβάλ θα

εκπροσωπηθεί από έναν καλλιτέχνη με άμεση σχέση με την πόλη διεξαγωγής – στην περίπτωση των Ιωαννίνων, θα συμμετάσχει ο Σπύρος Γραμμένος.

Το ARK Festival έκανε φέτος ένα θαρραλέο βήμα επέκτασης και σε πόλεις εκτός της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, συναντώντας ενθουσιώδη υποδοχή από το κοινό που, διψασμένο για μια αξέχαστη μουσική απόδραση με προσιτό αντίτιμο, αγκάλιασε το φεστιβάλ που έγινε θεσμός από την πρώτη κιόλας χρονιά διεξαγωγής του (2010) στο κέντρο της Αθήνας.

Πληροφορίες για τις παράπλευρες δραστηριότητες και εκπλήξεις που επιφυλάσσει ο ερχομός του ARK Festival στα Ιωάννινα, θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

Γιατί ό,τι κι αν συμβαίνει, in music we trust.


*** Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΜΑΪΟΥ 2012 ***

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

PUBLIC Ιωαννίνων (Πυρσινέλλα 4 & Γ. Μελανίδη, 26510 70087), ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ Ιωαννίνων (Σπύρου Κατσαδήμα 7, 26510 75880), ΘΥΜΩΜΕΝΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ (Καποδιστρίου 20, 26510 68550), ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Αγίας Μαρίνας 55, 26510 83940), WWW.VIVA.GR

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Τα πρώτα εισιτήρια θα κοστίζουν 12 ευρώ

Προπώληση – Γενική είσοδος: 15 ευρώ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου