Τρίτη 1 Μαΐου 2012


Έρωτας από τη Σκωτία.

«Η αίσθηση του έρωτα» (Perfect Sense)

Με φόντο το ειδυλλιακό τοπίο της Γλασκώβης, η τέλεια αίσθηση, όπως είναι κατά λέξη μεταφρασμένος ο τίτλος της ταινίας του σκηνοθέτη Ντέιβιντ ΜακΚένζι, είναι ακριβώς αυτό που σου αφήνει το μοναδικά σπάνιο είδος του έρωτα που σε κάνει να μην νιώθεις τίποτα πέρα αυτόν.

Η ταινία αφορά την καθημερινότητα. Μιλά για το πως οι άνθρωποι συναντιούνται, ερωτεύονται αντιμετωπίζοντας  τρομερές αλλαγές στη ζωή τους, αφού εξασθενούν οι αισθήσεις τους.Το μόνο «αισθητήριο» όργανο που συνεχίζει να μην εγκαταλείπει τον αγώνα κατά της αρρώστιας τους είναι η καρδιά τους,ο έρωτας τους.


Πρωταγωνιστές της ιστορίας είναι η Σούζαν και ο Μάικλ. Αυτή είναι μία επιστήμονας, που αναζητά απαντήσεις σε σημαντικές ερωτήσεις. Τόσο σημαντικές, που έχει εγκαταλείψει άλλα σημαντικά πράγματα, όπως η αγάπη, έως ότου γνωρίσει τον Μάικλ, έναν ταλαντούχο σεφ. Όλα αλλάζουν ξαφνικά. Ενώ οι δυο τους, αρχίζουν να βιώνουν πρωτόγνωρα συναισθήματα, σε ολόκληρο τον πλανήτη ο κόσμος αισθάνεται επίσης περίεργα… κάτι επηρεάζει τις αισθήσεις.
Η Σούζαν και ο Μάικλ επιβιβάζονται σε μια συναισθηματική περιπέτεια, βιώνοντας στιγμές αγνής σύνδεσης. Είναι επειδή ερωτεύονται ή επειδή καταρρέει ο κόσμος γύρω τους; Μια ματιά στο τι σημαίνει να αγαπάς και να αγαπιέσαι σ’ αυτούς τους ταραχώδεις καιρούς.

http://www.youtube.com/watch?v=iexMJrBzZtA clik για να δείτε το trailer!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου