Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Η πρόταση Μπαϊρακτάρη και η επιστολή Ντέμη στη Γ.Σ. της ΑΕΚ


Αθήνα
Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Σε αυτή ο Στάθης Μπαϊρακτάρης αποκάλυψε πρόταση για την αγορά του 50% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ έναντι του ποσού των 3,5 εκατ. ευρώ, η οποία έγινε στις 10 Οκτωβρίου, χωρίς ωστόσο να πάρει κάποια απάντηση από κανέναν.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος δεσμεύθηκε στον Μπαϊρακτάρη πως θα του δώσει απάντηση σε μία εβδομάδα, με τον Μπαϊρακτάρη να τονίζει πως δεν γνωρίζει πόσα είναι τα χρέη της ΠΑΕ.

Παράλληλα διαβάστηκε επιστολή του Ντέμη Νικολαΐδη. Διαβάστε απόσπασμα της:

«Η πολιτική και η οικονομική αβεβαιότητα στη χώρα, δεν επιτρέπει στο να βρεθεί μία βιώσιμη λύση για την ΑΕΚ. Κάτι που δεν επιτρέπει να πάρουν ρίσκο χρηματοδότες και χορηγοί. Ο σύλλογος όμως πρέπει να λειτουργήσει ομαλά το επόμενο διάστημα. Ο κ. Δημητρέλος μου είπε ότι η ΠΑΕ αδυνατεί να προχωρήσει σε αγωνιστικό και εμπορικό σχεδιασμό με τα δεδομένα που έχει τώρα. Και αυτό είναι ευθύνη των μετόχων.

Το άνοιγμα είναι μεγάλο και η ΠΑΕ χρειάζεται άμεσα 2,5 εκατ. ευρώ για να μην πάψει να λειτουργεί. Νομίζω σε αυτή την κατάσταση η ενεργή εθελοντική συμμετοχή, από ανθρώπους που ξέρουν, είναι σημαντική. Προτείνω ο κ. Οικονομόπουλος και ο κ. Γρυσμπολάκης, μαζί με τον κ. Δημητρέλο να κάνουν τον εμπορικό και οικονομικό σχεδιασμό.

Για το αγωνιστικό κομμάτι έχω κάνει ήδη τις προτάσεις μου στον κ. Δημητρέλο. Θεωρώ ό,τι η σταδιακή συμμετοχή του κόσμου είναι μία λύση, αλλά δεν πρέπει ο κόσμος να φορτωθεί το έλλειμμα που δημιούργησαν οι νυν μέτοχοι. Το βιαστικό εγχείρημα των Supporters, πέρυσι, μας έδειξε τον δρόμο».


Μιχαήλ Μαρκόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου