Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012


Rockwave Festival 2012
Τo μεγαλύτερο μουσικό κύμα, που εξακολουθεί να σαρώνει εδώ και 16 χρόνια, έρχεται και επίσημα να επιβεβαιώσει τη σπουδαία και πολυαναμενόμενη είδηση ότι ο:
Ο OZZY θα εμφανιστεί με τους “OZZY OSBOURNE & FRIENDS” την 1 Ιουλίου στο Rockwave festival.
Οι μουσικοί που θα πλαισιώσουν τον OZZY OSBOURNE στο Rockwave είναι τρεις από τους κορυφαίους εν ενεργεία κιθαρίστες στον κόσμο: Ο επί χρόνια κιθαρίστας της προσωπικής μπάντας του Ozzy, Zakk Wylde, ο δικός μας Gus G και η τελευταία προσθήκη της στιγμής είναι ο φίλος και επί χρόνια συνεργάτης του Osbourne, Slash!
Η συμμετοχή του Slash σε ορισμένες εμφανίσεις, αναμεσά τους και αυτή στο RockWave, μαζί με τον Ozzy Osbourne αποτέλεσαν μια μεγάλη και ευχάριστη, για τους θαυμαστές, έκπληξη!

Μαζί με τους “OZZY OSBOURNE & FRIENDS” την  Κυριακή 1 Ιουλίου 2012 στο Rockwave Festival θα εμφανιστούν οι:
  •  Machine Head 
  • PARADISE LOST
  • UNISONIC
  • PLANET OF ZEUS
  • LUCKY FUNERAL
Σημαντικά ονόματα της παγκόσμιας ροκ σκηνής αποτελούν το Line Up της 2ας Ιουλίου 2012, στο μεγάλο φεστιβάλ της μουσικής στη Μαλακάσα!
Τη δεύτερη ημέρα του Rockwave Festival, στις 2 Ιουλίου, στη σκηνή του Terra Vibe Park, στη Μαλακάσα, θα ανέβουν οι «Prodigy»

To διάσημο αγγλικό γκρουπ της ηλεκτρονικής χορευτικής σκηνής θα επισκεφθεί για μία ακόμη φορά τη χώρα μας προκειμένου να παρουσιάσει ζωντανά στο ελληνικό κοινό τη μουσική του.
Το συγκρότημα, που έχει πουλήσει περισσότερους από 25 εκατομμύρια δίσκους και έχει αποσπάσει σημαντικά βραβεία κερδίζοντας παγκόσμια αναγνώριση, θα έρθει στη Μαλακάσα πανέτοιμο να ξεσηκώσει τους Ελληνες θαυμαστές του με τις γνωστές επιτυχίες του αλλά και κομμάτια από το ολοκαίνουργιο άλμπουμ του.

«The Stooges»
Λίγο πριν από την εμφάνιση των «Prodigy», στη σκηνή του Rockwave θα βρίσκεται ο αειθαλής Iggy Pop με το θρυλικό συγκρότημά του, τους «The Stooges». Χαρισματικός τραγουδιστής και μουσικός αλλά και εκρηκτικός περφόρμερ, οIggy Pop έχει κερδίσει διεθνώς τον τίτλο του «νονού της πανκ» επηρεάζοντας με τη μουσική του πολλούς νεότερους καλλιτέχνες.

Το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας του Φεστιβάλ συμπληρώνεται από τους:
  • Everlast      και
  • Peter Hook and the Light

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου