Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

....ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΑΝΟΙΞΗ / ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2012.....

    Ήρθε επιτέλους ο καιρός να πούμε αντίο στα χειμωνιάτικα παλτό, μπότες, πουλόβερ και σε ότι άλλο μας θυμίζει το βαρύ κλίμα του χειμώνα.Η Άνοιξη έφτασε και όχι μόνο τα λουλούδια έχουν ανθίσει, αλλά και η διάθεσή μας έχει ανέβει στα ύψη.
   Ξεφυλλίζοντας  περιοδικά, editorial μόδας αλλά και μια απλή βόλτα στα μαγαζιά θα μας πείσει ότι φέτος η μόδα απαιτεί έντονα χρώματα, παστέλ και φλοράλ συνδυασμούς, κρόσσια, φτερά αλλά και ρομαντική δαντέλα.Στις πασαρέλες είδαμε ολόφρεσκες ιδέες,ανακατεμένες με πετυχημένες συνταγές των προηγούμενων σεζόν.


  • Έντονα χρώματα:  Μπορεί η περίοδος που διανύουμε να είναι ''γκρίζα'', αλλά καλό είναι να μην χάνουμε την θετική μας ενέργεια και αισιοδοξία. Η φετινή μόδα για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2012, προστάζει έντονα χρώματα σε ρούχα, τσάντες, παπούτσια αλλά και αξεσουάρ. Τολμήστε τα!  
Παστέλ :   Για εσάς που δεν είστε fan των έντονων και περίεργων συνδυασμών, μην ανησυχείτε... Οι παστέλ αποχρώσεις είναι μόδα και αποτελούν save και casual συνδυασμούς για όλη την ημέρα.








 Δαντέλα, φτερά, κρόσσια και τρυπητά υφάσματα: Οι δαντέλες παραμένουν στη μόδα με την μόνη εξαίρεση ότι την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2012, την  είδαμε εξ ολοκλήρου στα φορέματα.Είναι ιδανική πρόταση για μια εντυπωσιακή αλλά και ρομαντική εμφάνιση.Όσο για τα τρυπητά υφάσματα αναδεικνύουν την θηλυκότητα μας και αποτελούν μια από τις πιο hot τάσεις της φετινής σεζόν.






  • Κοντά τοπ:  Καινούργια hot και extreme, είναι η νέα τάση που προτάσσει φέτος η καλοκαιρινή μόδα. Κοντά τοπ, μπλουζάκια και μπουστάκια μονόχρωμα ή και εμπριμέ, διακοσμημένα με πρωτότυπα κεντήματα ή παράξενα κοψίματα έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους σε πολλούς οίκους μόδας, περιοδικά και μαγαζιά. Αυτό σημαίνει ότι η κοιλίτσα πρέπει να είναι άψογη. Για να δούμε πόσες θα το τολμήσουν;

  • Σορτς: Τα αγαπημένα μας, άνετα και χιλιοφορεμένα σορτσάκια είναι βέβαια must της σεζόν σε άπειρα χρώματα και σχέδια, ψηλόμεσα, φαρδιά ή στενά τζιν ή αέρινα. 
  
  • Φλοράλ και εμπριμέ συνδυασμοί: Το φλοράλ ευτυχώς παραμένει στις Ανοιξιάτικες collection, μιας και το είχε αγαπήσει κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτου ηλικίας. Χρωματιστά λουλούδια άλλα μεγάλα και έντονα από άλλες δεκαετίες - άλλα ρομαντικά και θηλυκά θα συνοδέψουν και φέτος κάθε μας ντύσιμο.

  • Ο ένας ώμος έξω:  Φορέματα και μπλουζάκια με τον έναν ώμο έξω δεν περιορίστηκαν  μόνο στον χειμώνα που μας πέρασε αλλά συνεχίζουν να είναι τάση και την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2012. Επίσης είδαμε πολύ και φορέματα με ανοιχτούς ώμους που μπορεί να μην αναδεικνύουν το ντεκολτέ αλλά αναδεικνύουν άψογα τους ώμους σας.

      Διαλέξτε εσείς ποιο/ποια στυλ σας ταιριάζουν δημιουργώντας το δικό σας look, ανανεώνοντας την γκαρνταρόμπα σας έξυπνα και συνδυάζοντας απλά τοπ που ήδη έχετε με κάτι νέο και extreme.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου