Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Που βρίσκονται σήμερα οι ηθοποιοι από το "Μικρό σπίτι στο λιβάδι";



Όλοι, λίγο ή πολύ θυμόμαστε τη μικρή Λώρα και την οικογένεια της που ζούσαν σε ένα μικρό σπίτι στην εξοχή.. Η σειρά αυτή μεγάλωσε πολλούς από εμάς καθώς παιζόταν στην τηλεόραση επί εννέα ολόκληρες τηλεοπτικές σαιζόν. Τότε, 30 Μαρτίου του 1974 έκανε πρεμιέρα στην τηλεόραση το πρώτο επεισόδιο της σειράς, σήμερα όμως, που βρίσκονται όλοι αυτοί;


Ξεκινάμε με τη Λώρα,  Laura Ingalls ή κατά κόσμον Melissa Gilbert:
Η Melissa Gilbert αυτήν την περίοδο ξεκινάει τα μαθήματα χορού στο αμερικάνικο "Dancing with the stars". 

Δείτε εδώ σχετικό video.

Στη συνέχεια ο τηλεοπτικός μπαμπάς της ο Michael Landon.
Ο  Landon μετά τη σειρά συνέχισε να παίζει σε ταινίες και στην τηλεοπτική σειρά "Highway to heaven" Μέχρι και το 1991 οπότε και απεβίωσε.


Και η τηλεοπτική μαμά της Λώρα, Caroline Ingalls, ή αλλιώς Karen Grassle.
Η Grassle μετά το τέλος της σειράς ασχολήθηκε με το θέατρο. Το 1994 εμφανίστηκε στην ταινία "Wyatt Earp" με τον Kevin Costner, και από το 2008 είναι το πρόσωπο της εταιρίας Premier Bathrooms. 


Η Λώρα στη σειρά είχε και μία μικρή αδερφή, την Carie Ingalls, την Κάρυ την υποδιόντουσαν δύο δίδυμες αδερφές, οι Sydney και Lindsay Greenbush:
Οι δύο αδερφές μετά τη σειρά δεν είχαν την πορεία που είχαν άλλα διδυμα, βλ. αδερφές Olsen. Η μεν Lindsay έγινε μητέρα και ασχολήθηκε με την πυγμαχία και η δε Sydney ασχολήθηκε με την μεγάλη της αγάπη τα άλογα, παντρεύτηκε τον εκτροφέα αλόγων William "Rocky" Foster και έμεινε μαζί του εννέα χρόνια. Δυο μέρες μετά την ανακοίνωση της ότι θέλει να χωρίσουν, ο William αυτοκτόνησε.

Τέλος, η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας, η Mary Ingalls Kendall, ή κατα κόσμον Melissa Sue Anderson.
Η Melissa είναι η πιο ενεργή στον χώρο της ηθοποιοίας από όλους τους προαναφερθέντες με μικρούς κυρίως ρόλους. Άξιο αναφοράς είναι το βιβλίο που έγραψυ για την σειρα με τίτλο "The way i see it:  A Look Back at My Life on Little House", όπου μεταξύ άλλων τη γνώμη της για τους υπόλοιπους συντελεστές. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε ένα απόσπασμα και να δείτε μία συνεντευξή της σχετικά με αυτό.

Δείτε πως είναι σήμερα και οι υπόλοιποι ηθοποιοί της σειράς:

Nellie Oleson--Alison Arngrim:

Albert Quinn Ingalls--Matthew Laborteaux:

Jonathan Garvey--Merlin Olsen:(απεβίωσε 11 Μαρτίου του 2010)

Harriet Oleson--Scotie Mcgregor:

Andrew 'Andy' Garvey--Patrick Labyorteaux:

Adam Kendall--Linwood Boomer:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου