Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012

Πέταξαν καρέκλα σε επόπτη και διακόπηκε το ματς


   Μόλις 15 λεπτά διήρκεσε ο αγώνας Κυπέλλου ανάμεσα σε Εθνικό Αστέρα και ΠΑΟΚ στην Καισαριανή. Οπαδοί των γηπεδούχων εκτόξευσαν καρέκλα στον βοηθό Γουργιώτη, τον τραυμάτισαν στον ώμο και ο διαιτητής Μιχάλης Βοσκάκης (ΦΩΤΟ) διέκοψε οριστικά το ματς. Κάλεσε στα αποδυτήρια τους αρχηγούς των δύο ομάδων και τους ανακοίνωσε ότι θα κλείσει το φύλλο αγώνα, υπαιτιότητα του Αστέρα. Αυτό -με βάση τον κανονισμό- σημαίνει ότι ο «δικέφαλος» κερδίζει το ματς στα χαρτιά, εκτός και αν στις πειθαρχικές επιτροπές πάει (ξανά) περίπατο ο ΚΑΠ.

Ο Γιώργος Χωριανόπουλος, αρχηγός του Αστέρα, εμφανίστηκε θυμωμένος από την απόφαση του διαιτητή: "Αποφάσισε την οριστική διακοπή λόγω τραυματισμού του επόπτη. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Εμείς οι ποδοσφαιριστές, τι φταίμε; Είμαστε απογοητευμένοι όλοι".

Εν τω μεταξύ, οι περίπου 400 οπαδοί του ΠΑΟΚ έμειναν εγκλωβισμένοι για 40 λεπτά στο γήπεδο της Καισαριανής. Φίλοι του Αστέρα τους περίμεναν έξω και χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία για να τους διώξει και να αποχωρήσουν με ασφάλεια οι φιλοξενούμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου