Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Το i-pad 3 της Apple, παρουσιάστηκε!


Η Apple χθες, παρουσίασε με μεγάλη περηφάνεια την τρίτη έκδοση του i-pad. Σε σύνοδο στο Σαν Φρανσίσκο, που μεταδόθηκε με τηλεδιάσκεψη στο Λονδίνο, η Apple επισήμανε ότι το νέο i-pad διαθέτει οθόνη  "retina display", με την οποία είναι εξοπλισμένα τα iPhone της τελευταίας γενιάς!

Όπως είναι φυσικό, η οθόνη του, έχει πολύ καλή ποιότητα και ανάλυση καθώς ο αριθμός των megapixel είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτόν των προηγούμενων μοντέλων.Η ποιότητα της κάμερας βελτιώθηκε επίσης στα 5 megapixel και έχει πλέον σταθεροποιητή βίντεο εκτός από την λήψη υψηλής ευκρίνειας.
Επιπρόσθετα, διαθέτει ένα νέο πλήκτρο "micro" στο ψηφιακό πληκτρολόγιο της, με το οποίο, η ταμπλέτα που θα είναι συμβατή με τα νέα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 4G, είναι εξοπλισμένη με ένα πρόγραμμα υπαγόρευσης, το οποίο λειτουργεί στα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ιαπωνικά.

Η τιμή της ταμπλέτας σύμφωνα με την Apple θα ξεκινά από 499 δολάρια και θα αρχίσει να πωλείται στις 16 Μαρτίου!
Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Γαλλία, ο Καναδάς και η Γερμανία είναι μεταξύ των πρώτων χωρών που θα κυκλοφορήσει το νέο iPad, κυρίως με τις αμερικανικές εταιρείες τηλεπικοινωνιών AT & T και Verizon, των οποίων τα δίκτυα 4G θα επιτρέψουν ταχύτερο "φόρτωμα" και "κατέβασμα" αρχείων.

Σιάφαρη Λυδία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου