Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25η ΜΑΡΤΟΥ είναι εύκολη υπόθεση(;)

Είναι μία σημαντική μέρα για όλο τον ελληνικό λαό. Χιλιάδες παιδιά από σχολεία  θα παρελάσουν  με την μόνη διαφορά ότι το 2012 δεν θα είναι ότι καλύτερο για την πολιτική κοινωνία.
Δεν ξέρουν πολλοί άνθρωποι ότι  παραλάβουμε για την δική μας τιμή, για μία ΕΛΛΑΔΑ που στο παρελθόν  κάποιοι αγωνίστηκαν για να είναι ελεύθερη και ενωτική. Άσχετα  πως κατέληξε από τις ίδιες κυβερνήσεις που πέρασαν κατά καιρούς.
Παρέλαση με … προσκλήσεις! Η σημερινή κυβέρνηση  σκοπεύει να εφαρμόσει  ένα σχέδιο απομόνωσης της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας από τον Ελληνικό Λαό ,  έχοντας σημάνει συναγερμό στην  ΕΛ.ΑΣ και με διαπίστευση των δημοσιογράφων, φωτορεπόρτερ και τηλεοπτικών συνεργείων για την κάλυψη της μαθητικής και της στρατιωτικής παρέλαση στο Σύνταγμα. Μέτρα που θυμίζουν σε πολλούς από μας την εποχή της Χούντας των Συνταγματαρχών. Προς τι όλα  αυτά τα δημοκρατικά(;)  μέτρα? Για να αποφευχθούν   πιθανές αποδοκιμασίες,  γιαούρτια και  ζαρζαβατικά ;
Για ποιό λόγο να μην αφήσουμε αυτή την 25η Μαρτίου  να μείνει στην ιστορία  σαν μια  μαύρη επέτειος  που θα στιγματίζει  για πάντα  κάποιους  προδότες πολιτικούς ;
 Μαύρη όπως έχουν κάνει την καθημερινότητα και τις  προοπτικές  του μέλλοντος μας! Και  ας διηγούμαστε στα εγγόνια μας ότι εξ αιτίας αυτών  που δεν έχουν ιερό και όσιο δεν   γιορτάσαμε κατά πως έπρεπε την  επέτειο της! Πως δεν τιμήσαμε κατά πως τους άξιζε αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για να είμαστε  ελεύθεροι  και εμείς αλλά   και  οι επίορκοι που μας καταδυναστεύουν, σήμερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου