Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Δημιουργίες βγαλμένες από παραμύθι!


Ο εδραιωμένος, πλέον, θεσμός του Triumph Inspiration Award, εφάμιλλος με τη φαντασία και τη δημιουργικότητα, διοργάνωσε για ακόμη μία χρονιά ένα μοναδικό fashion show. Το θέμα, «Δράκοι & Πεταλούδες», αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για ανερχόμενους σχεδιαστές μόδας απ’ όλο τον κόσμο, προσκαλώντας τους να δημιουργήσουν, συνδυάζοντας τη δύναμη και τη σοφία του δράκου με την αγνότητα και τη θηλυκότητα της πεταλούδας.

To event έλαβε χώρα την Τετάρτη 21 Μαρτίου, στον χώρο του Fashion Workshop by Vicky Kaya, όπου πραγματοποιήθηκε ο ελληνικός τελικός και οι 28 σχεδιαστές μόδας, από τις σχολές AKTO και FASHION WORKSHOP BY VICKY KAYA, παρουσίασαν τις προσωπικές τους δημιουργίες.

Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού, απαρτίστηκε από γνωστά πρόσωπα του χώρου της μόδας: Ορσαλία Παρθένη, Βίκυ Καγιά, Genevieve Majari, Νικόλας Γεωργίου και Κάσση Αντωνιάδου (Marketing Manager της Triumph). Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Μαίρη Συνατσάκη.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης των κριτών, οι νυφικές δημιουργίες της Ορσαλίας Παρθένη για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2012, ως έναρξη του Bridal tour που θα ξεκινήσει στο κατάστημα στο Κολωνάκι από 23 Μαρτίου – 7 Απριλίου, έδωσαν μία ανάλαφρη νότα στο κλίμα αναμονής των αποτελεσμάτων.

Νικήτρια του διαγωνισμού, αναδείχθηκε η Ελένη Χατζηπαύλη με τη δημιουργία της «Inked», στην οποία η κριτική επιτροπή χάρισε το πολυπόθητο εισιτήριο για τη Σαγκάη, όπου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός σε παγκόσμιο επίπεδο. Ακολούθησαν οι Κυριακή Τόκα με το «Free Spirit» και Τζουλίσσα Ψαρρού με το «Opposites attract» ως Α’ και Β’ αναπληρωματικές, αντίστοιχα.

Χορηγοί της βραδιάς ήταν η MAC COSMETICS και τα MOD’S HAIR, οι οποίοι επιμελήθηκαν την εμφάνιση των μοντέλων, το Galaxy Events με τα μοναδικά του εδέσματα και το Kornilios Art studio που ήταν υπεύθυνο για την καλλιτεχνική κάλυψη του show.

Γκουτζουμάνος Χάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου