Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Instagram: ανεβαίνει και ετοιμάζεται για το Android





Instagram: μια ιδιαίτερη εφαρμογή, που χρησιμοποιείται από αρκετούς σε καθημερινή βάση. Το Instagram είναι ένα photo sharing app, το οποίο ξεκίνησε χωρίς να ξέρει τι το περιμένει μελλοντικά και πλέον τα 5 άτομα που βρίσκονται πίσω από αυτό, νιώθουν υπερήφανοι και μας ετοιμάζουν νέες εκπλήξεις.

Για την ιστορία και μόνο, αξίζει να θυμίσω πως το Instagram app, βρίσκεται στο App Store εδώ και δυο χρόνια, με δωρεάν διάθεση και 25.000 χρήστες στο λανσάρισμά του.Το app πλέον βρίσκεται σε μια ικανοποιητική κατάσταση, δουλεύει άψογα, ενώ 27 εκατομμύρια άτομα το έχουν στο iPhone τους και μοιράζονται φωτογραφικές στιγμές!

Ο Kevin Systrom, ιδρυτής του Instagram, κοινοποιεί την σημερινή κατάσταση της εφαρμογής στο South by Southest Conference και για να κατανοήσουμε τη ραγδαία εξέλιξή της, το σύγκρινε και με το Foursquare, όπου κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2009 και πλέον διαθέτει 20 εκατομμύρια χρήστες. Επιπλέον, η Wall Street Journal, ισχυρίζεται πως το Instagram έχει συνολικά, μια αξία γύρω στα 500$ εκατομμύρια - κάτι που σίγουρα συμπληρώνει την εικόνα της επιτυχίας.

Παράλληλα, ο Systrom επισημαίνει πως ήδη έχουν έτοιμη τη έκδοση για Android και πλέον έχουν περάσει στο στάδιο της δοκιμής, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και στο Google Play. Tέλος, αξίζει να αναφερθεί, πως στο Instagram απονεμήθηκε ο τίτλος της εφαρμογής της χρονιάς από την Apple, για το 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου