Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Συνάντηση Σαμαρα-Παπανδρέου-Παπούλια τώρα

Αθήνα
Περίπου μία ώρα διήρκεσε στο Προεδρικό Μέγαρο η κρίσιμη για το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας συνάντηση μεταξύ του πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου και του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά ενώπιον του Κάρολου Παπούλια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε κατ' αρχήν συμφωνία μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών για την κυβέρνηση συνεργασίας, τουλάχιστον στα βασικά σημεία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι κ.κ. Παπανδρέου και Σαμαράς δεν θα προβούν σε δηλώσεις, αλλά σε λίγη ώρα αναμένεται ανακοίνωση από την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Η συνάντηση των τριών ανδρών, που άρχισε στις 20:33 και ολοκληρώθηκε στις 21:45, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών.

Στη διάρκεια των περίπου 3' που ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της ΝΔ ανέμεναν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την έναρξη της συνάντησης, οι δύο πολιτικοί αρχηγοί δεν φάνηκε να συνομιλούν.

Επίσης, αφού οι τρεις άνδρες έλαβαν τις θέσεις τους γύρω από το τραπέζι των συνομιλιών δεν έγινε καμία δήλωση ενώπιον των δημοσιογράφων, των φωτογράφων και των τηλεοπτικών συνεργείων, όπως συμβαίνει συνήθως.

Ο Γ.Παπανδρέου έφθασε στο προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενους από τους Νίκο Αθανασάκη, Ηλία Μόσιαλο και Ν.Ζιώγα, ενώ ο Αντ.Σαμαράς από τους Γ.Μιχελάκη και Κ.Αρβανιτόπουλο.

Παρά τις αρχικές πληροφορίες, τελικά, κατά τη συνάντηση των τριών ανδρών θα κρατηθούν πρακτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου