Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΓΙΝΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ

Βρετανικό κανάλι ξεκινάει το εν ΄ λόγο “προκλητικό τηλεπαιχνίδι” , στο οποίο τρεις οικογένειες καλούνται να ανακαλύψουν πλευρές της σημερινής ελληνικής πραγματικότητας. Στόχος είναι να ανακαλύψει τους λόγους για τους οποίους η Ελλάδα έχει φτάσει σήμερα σε αυτό το σημείο. Μια 54χρονη βρετανίδα κομμώτρια, ένας οδηγός λεωφορείου, και τέλος ένας βρετανός γιατρός θα ανακαλύψουν τις ευκολίες που έχει σήμερα η ελληνική οικογένεια.

Φανερά επηρεασμένοι στο εξωτερικό από απόψεις του τύπου ότι οι έλληνες είναι χαραμοφάηδες, τεμπέληδες, ανίκανοι να δουλέψουν και άλλα παρόμοια, έρχεται σήμερα το αγγλικό αυτό τηλεπαιχνίδι να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις σε σχέση με το ποιά κατάσταση σήμερα βιώνουν οι έλληνες εργαζόμενοι. Αυτά συμβαίνουν την ώρα που οι μισθοί είναι σε ελεύθερη πτώση , τα χαράτσια πέφτουν το ένα πίσω από το άλλο και είναι σαν να βρισκόμαστε σε πολιτικό θρίλερ, όπου ο δολοφόνος ζει ανάμεσά μας κι εμείς κοιτιόμαστε καχύποπτα και ψάχνουμε να τον βρούμε όπως στο cluedo

Η ουσία βρίσκεται στο ότι ο καθένας μπορεί να κάνει και να λέει ό,τι θέλει, χωρίς να μπαίνει ζήτημα. Και εύλογα ώρες ώρες ακούω τον κολλητό μου να μου λέει ότι μόνο ο Παναγιώτης Τόκος μας σώζει, γιατί με αυτόν θα αγγίξουμε τη τελειότητα……………..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου