Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Οι Kings of Leon στο MTV EMA!



 Οι live εμφανίσεις στα “2013 MTV EMA” θα είναι EMAzing! Oι rockers από το Nashville Kings Of Leon και το ντουέτο από την Σουηδία των Icona Pop είναι οι νέες προσθήκες στο μοναδικό πρόγραμμα των “2013 MTV EMA”. 

 Τα 2013 ΜTV EMA θα μεταδοθούν ζωντανά την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 21:00 από το Ziggo Dome στο Amsterdam.  Oι Kings of Leon, Icona Pop, Leto, Ora και Mendler συμπληρώνουν το πρόγραμμα των εμφανίσεων από Miley Cyrus, Robin Thicke, Snoop Dogg, Afrojack, Imagine Dragons, The Killers και Katy Perry, παρουσιαστές Iggy Azalea, Ellie Goulding, Carice van Houten και Colton Haynes. 

 Οι Kings of Leon, των οποίων το νέο album Mechanical Bull έχει κερδίσει ενθουσιώδεις κριτικές από τον Τύπο, θα μας χαρίσουν την δεύτερη τους ζωντανή εμφάνιση στα MTV EMA. 
 Σύμφωνα με τα New York Daily News, το album “είναι γεμάτο από τις πιο ξεκάθαρες μουσικές ερμηνείες, άριστες συνθέσεις και την πιο αιχμηρή συνθετική ματιά στην καριέρα των Kings of Leon”.

 Το νέο album των Kings of Leon ονομάζεται "Mechanical Bull" και μπορείτε να το ακούσετε στο παρακάτω link: https://www.youtube.com/watch?v=xcEGau7O5QI

 Τα MTV EMA – η παγκόσμια γιορτή της μουσικής και των πιο hot stars από το MTV – τιμά τους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο και όλα τα είδη της μουσικής και φέρνει κοντά music fans από όλο τον κόσμο για μια μοναδική εμπειρία καθώς μετράμε τις εβδομάδες αντίστροφα για το show και κατά την διάρκεια του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου