Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΑΓΑΠΗ ΒΙΑ ΑΙΜΑ

    Είναι μια ιστορία δράσης,αγάπης, περιπέτιας που διαδραματίζεται σε πεντε σεζόν.Η σειρά μας παρουσιάζει την ιστορία της Elena Gilbert, μιας 17χρονης μαθήτριας, η οποία ερωρεύεται τον Srtefan Salvatore, έναν βρικόλακα 162 χρονών. Η σχέση τουςγίνεται ιδιαίτερη περίπλοκη όταν εμφανίζεται ο μεγαλύτερος και σατανικός αδερφός του Stefan, o Damon με πρόθεση να σπείρει τον πανικό στην πόλη και να πάρει εκδίκηση από τον αδερφό του.ΣΔτην συνέχεια θα δούμε πως και τα δύο αφέρφια θα δείξουν ενδιαφέρον και αγάπη προς το πρόσωπο της Elena, κυρίως λόγο του προηγούμενου κοινού τους έρωτα για την Katherine όπου αποκαλύπεται ότι η Elena είναι σωσίας τησ. Η Katherine επιστρέφει με σκοπό να βλάψει αυτό το τρίο.
     Στον δεύτερο κύκλο βλαίπουμε να εμφανίζονται και οι λυκάνθροποι, που είναι αιώνια εχθροί των βρικολάκων. Μετά τον θάνατο του πατέρα του Tailer κάνει την εμφάνιση του ο θείος του, Maison  ο οποίος έχει αποφασίσει να αποκαλύψει στον Tailer την << ΚΑΤΑΡΑ >> που βαρένει την οικογένεια τους, και για να ενεργοποιηθεί το γονίδιο του λυκανθρώπου στον Tailer θα πρέπει πρώτα να σκοτώσει κάποιον.
     Στον τρίτο κύκλο και στον τέταρτο κύκλο εμφανίζεται ο Klaus που ειναι ιβρίδιο και προσπαθεί να δημηουργίση το δικό του στρατόν από ιβρίδια, αλλά για να πραγματοποιήση τη επιθυμεία αυτή πρέπει να τον βοηθείσει και η Elena!
     Συνεχείζετε το στόρη στην πέμπτη σεζόν. 'Εχει πολύ καλές κριτικές και αναμένεται να έχει και συνέχεια . Μία ιστορία που συγκλονίζει πραγματικά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου