Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Δημοφιλείς Προορισμοί


Μπορεί να ταξιδεύουμε συχνά, αλλά λίγοι είναι εκείνοι οι προορισμοί που έχουν τα πρωτεία στις επισκέψεις. Προορισμοί, οι οποίοι ίσως είναι και αγαπημένοι μας, πέρα από δημοφιλείς:



1. Παρίσι, Γαλλία


Το Παρίσι είναι γνωστό για τα αξιοθέατα του, όπως ο πύργος του Άιφελ, η Παναγιά των Παρισίων, το Λούβρο. Αξιοθέατα που πρέπει να επισκεφτείς. Η άλλη μεριά του Παρισιού είναι η ατελείωτη βόλτα στα μαγαζιά που μπορείτε να βρείτε ό, τι ψάχνετε.



2. Ρώμη, Ιταλία


Η Αιώνια πόλη, η πόλη των αντιθέσεων, αφού στο ίδιο μέρος βρίσκεται το Βατικανό, με τον αυστηρό χαρακτήρα του, αλλά παράλληλα υπάρχει η γλυκιά ζωή με τα ρομαντικά σοκάκια της (dolce vita). Τα πιο γνωστά αξιοθέατα που πρέπει να δει κάποιος είναι το Κολοσσαίο και το Fontana di Trevi.






3. Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο


Το Big Ben και το παλάτι του Μπάκιγχαμ, είναι από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα του Λονδίνου, που σίγουρα ο καθένας θα ήθελε να τα επισκεφτεί. Πέρα από αυτά όμως, έχει και πινακοθήκες και μουσεία, που δεν θα πρέπει να μας περνάνε απαρατήρητα. Τέλος, πρέπει να ξεχάσουμε το άγευστο φαγητό που πιστεύουμε ότι έχει, και να δοκιμάσουμε τις αγγλικές γεύσεις στα εστιατόρια τους.



4. Βαρκελώνη, Ισπανία


Η πόλη με τα πολλά πρόσωπα, αφού έχει μια γεύση από έντονη νυχτερινή ζωή, ξεχωριστή αρχιτεκτονική, κουλτούρα, κομψά ξενοδοχεία. Η πιο καλή διατηρημένη γοτθική συνοικία της Ευρώπης, η καθολική εκκλησία La Sagrada Familia του Γκαουντί και την αγορά La Boqueria που μπορείτε να αγοράσετε άφθονες τοπικές νοστιμίες.




5. Πράγα, Τσεχική Δημοκρατία



Το κάστρο της Πράγας που κοσμεί την πόλη από τον 9ο αιώνα κάνει την περιοχή μια σπουδαία πόλη με ιδιαίτερη ιστορία. Η νυχτερινή ζωή, είναι πλούσια και ποικίλοι, αφού μπορείτε να βρείτε από απλά μπαράκια μέχρι και μοντέρνα κλαμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου