Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Σου αρέσει ο χορός...?Σου έχω νέα....

Αν έχεις κάνει τον χορό καθημερινό κομμάτι της ζωής σου..αλλά δεν θές να τον πληρώνεις και "χρυσό" σου έχω νέα ευχάριστα..Επισκέψου την αλυσίδα σχολών Dance Club και ενημερώσου για τις τελευταίες προσφορές στα τμήματα χωρού που είμαι σίγουρη ότι θα σε δελεάσουν..
TI EINAI TO DANCE CLUB?
Μετά από πολλά χρόνια ουσιαστικής ενασχόλησης με τους κοινωνικούς χορούς (δηλαδή τους χορούς που μπορούν να χορέψουν όλοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτως ηλικίας και φυσικής κατάστασης), ερχόμενοι σε επαφή με χιλιάδες ανθρώπους αλλά και λαμβάνοντας όλα τα σημάδια της εποχής μας, δημιουργήσαμε για εσάς, τους φίλους και όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα το «THE DANCE CLUB -THE MALL OF DANCE»! 

Τι είναι λοιπόν το THE DANCE CLUB -THE MALL OF DANCE? Είναι η μεγαλύτερη οικογένεια σχολών χορού με 19 παραρτήματα και όχι μόνο! Είναι η απάντηση στις ανάγκες της εποχής όσον αφορά πρώτιστα για το πώς μπορεί να κάνει χορό κάθε άνθρωπος. Πάνω απ’ όλα, όμως, για το πώς θα καταφέρει να ανταπεξέλθει ψυχολογικά στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε χρησιμοποιώντας την έντονη και συνεχή κοινωνική επαφή του με άλλα άτομα. Γνωρίζοντας πολύ καλά την δυναμική επιρροής του χορού επάνω στον άνθρωπο βάζουμε τον εξής απλό στόχο…
Να καλύψουμε, μέσα στο THE DANCE CLUB, κυριαρχικά μία σειρά από ανθρώπινες ανάγκες, σημαντικές για την σωματική και ψυχική του ευεξία. Ύστερα, εάν το επιθυμεί να είναι μέλος μιας ομάδας με κοινά ενδιαφέροντα, δραστηριότητες, χόμπι.
Το THE DANCE CLUB λοιπόν είναι η ΛΥΣΗ ενάντια στην ανθρώπινη απομόνωση και την απώλεια της κοινωνικής επαφής.της κοινωνικής επαφής.
 Επιπλέον, είναι ο χώρος που οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ο κάθε ένας μας μπορεί να βρεθεί ‘απρόσκλητα’ σ’ ένα φιλικό και οικείο περιβάλλον γεμάτο από κόσμο-κίνηση-θετική ενέργεια. Εδώ θα διασκεδάσει, θα συζητήσει, θα ανταλλάξει απόψεις, θα επιδοθεί σε κοινωνικά σχόλια, θα ψυχαγωγηθεί και ακόμη θα συνδιοργανώσει μέχρι και θέματα που τον κάνουν να περνάει καλά. Μέσα από όλο το λειτουργικό σύστημά του, το THE DANCE CLUB, θα βοηθήσει τον άνθρωπο να ξεφύγει από τη βαριά καθημερινότητα και την συγκυριακά πολύ κακή ψυχολογία που είναι πια διαδεδομένη παντού…
Σήμερα σε όλη την Αθήνα υπάρχουν δέκα οκτώ (18) παραρτήματα και ένα (1) στην Πάτρα για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση.δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση.
Μπορείς να μάθεις περρισσότερα στην ηλεκτρονική σελίδα της σχολής ενώ μπορείς να ενημερωθείς για την τελευταία προσφορά η οποία είναι 109 ευρώ για ένα χρόνο http://www.thedanceclub.gr/#!/about
Καλή διασκέδαση λοιπόν και ελπίζω να περάσετε καλά στον μαγικό κόσμο του Dance Club
-The Mall Of Dance-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου