Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Αγορές μέσω Internet: Οκτώ υπέροχα ηλεκτρονικά καταστήματα που θα λατρέψετε!




 Ανακαλύψτε τις πιο hot ηλεκτρονικές διευθύνσεις και τους θησαυρούς που κρύβονται στα πλέον μοντέρνα και ανατρεπτικά διαδικτυακά καταστήματα:










Αsos
  Η βρετανική μόδα με ένα κλικ. Στο www.asos.com μπορείτε να βρείτε ρούχα, αξεσουάρ, αλλά και προϊόντα περιποίησης που δεν υπάρχουν στα καταστήματα καλλυντικών της χώρας μας. Τιμές προσιτές αλλά και ακριβές με συχνές, όμως, εκπτώσεις, κομμάτια για όλα τα γούστα και κυρίως χωρίς έξοδα αποστολής. Η ζακέτα που βλέπετε στην φωτογραφία είναι ASOS Collection και κοστίζει 48,62 Ευρώ (με λίγη υπομονή, μπορείτε να την βρείτε σε πολύ χαμηλότερη τιμή σε περίοδο εκπτώσεων).








TopShop
Παρόμοιο με το asos.com,  το γνωστό βρετανικό κατάστημα Τop Shop δίνει την ευκαιρία στις φαν του σε όλο τον κόσμο να αποκτήσουν τις δημιουργίες του με μια επίσκεψη στο www.topshop.com. Εκτός από τα ρούχα, θα βρείτε επίσης καλλυντικά σε υπέροχες συσκευασίες, όπως τα παραπάνω lip balm με μόλις 3,75 Ευρώ (+ έξοδα αποστολής).


My Fashion Fruit


  Απλά και εύκολα, το www.myfashionfruit.com χωρίς έξοδα αποστολής και πιστωτικές κάρτες, υπόσχεται φθηνές και έξυπνες αγορές για ρούχα, τσάντες, κοσμήματα, αξεσουάρ και μανό. Το ρολόι στην φωτογραφία κοστίζει μόλις 20 Ευρώ.












La Redoute


 Tους λάτρεις της γαλλικής μόδας η www.laredoute.com υπόσχεται να μην τους αφήσει παραπονεμένους. Ρούχα γυναικεία, ανδρικά, παιδικά αλλά και για το σπίτι σε προσιτές τιμές και με συχνές εκπτώσεις. Μποτάκι La Redoute Creation 43,99 Ευρώ.










Victoria Secret


 Θέλετε να κλέψετε κάτι από το σεξαπίλ των διάσημων «αγγέλων» της Victoria's Secret; Εκτός από τα αισθησιακά εσώρουχα, στο διαδικτυακό κατάστημα www.victoriassecret.com μπορείτε να αποκτήσετε 
προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης, αλλά και έξυπνα kits ομορφιάς για... αποκαλυπτικές εμφανίσεις. Flirt Gift Bag 15,45 Ευρώ.














Bershka

  Ίσως το πιο δημοφιλές κατάστημα στην Ελλάδα και όχι μόνο, ανοίγει τα διαδικτυακά του χαρτιά και με ένα κλικ στο www.bershka.com ψωνίζουμε πλέον και από την άνεση του σπιτιού μας. Αρκετά προσιτές τιμές, απαραίτητη χρήση πιστωτικής κάρτας και έξοδα αποστολής. Τζιν Bershka χρωματιστό 19,99 Ευρώ.

















Nail Rock

   Οι πιο extreme και πρωτότυπες ιδέες μανικιούρ βρίσκονται στο www.nailrock.com. Ανακαλύψτε τον πιο funky και ταυτόχρονα εύκολο τρόπο για να «στολίσετε» τα νύχια σας με τα αυτοκόλλητα patches σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων.













Etsy

 Στο δημοφιλές www.etsy.com, που έκανε αίσθηση στις φαν των ηλεκτρονικών αγορών και το οποίο κερδίζει συνεχώς έδαφος, θα ανακαλύψετε vintage θησαυρούς και ξεχωριστές ιδέες δώρων. Μια από αυτές είναι και τα πολύχρωμα σετ από αρωματικά σαπούνια (13,49 Ευρώ), που βάζουν μια funky πινελιά στο μπάνιο σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου