Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Χείλη για φίλημα...

Τι πιο ενοχλητικό από τα σκασμένα χείλη τον χειμώνα, ειδικά όταν ετοιμαζόμαστε για την βραδινή μας έξοδο και ενώ όλα είναι έτοιμα, τα χείλη μας φαίνονται άσχημα. Αυτό συμβαίνει επειδή χάνουν την υγρασία τους εξαιτίας του πολύ κρύου  και του χειμωνιάτικου αέρα, με αποτέλεσμα να γεμίζουν ρωγμές στο εξωτερικό τους σημείο, να ξηραίνονται και ίσως κάποιες φορές να ματώνουν. Βέβαια, δεν είναι παράξενο εάν συμβεί και το καλοκαίρι αφού ο ήλιος και η θάλασσα επίσης ξηραίνουν τα χείλη. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να βάλουμε ένα ενυδατικό προϊόν σε μορφή στικ και ανεξάρτητα από την εποχή που έχουμε, να είναι με αντηλιακή προστασία, αφού ακόμα και τον χειμώνα που η ακτινοβολία δεν είναι το ίδιο αισθητή με το καλοκαίρι, δεν παύει να είναι το ίδιο επικίνδυνη.
Και ενώ έχουμε λύσει το πρόβλημα με την ενυδάτωση των χειλιών μας, ξαφνικά κόβεται το κραγιόν μας είτε λόγω του στριμώγματος στο νεσεσέρ είτε εξαιτίας της ζέστης. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πάρουμε το πιστολάκι και να ζεστάνουμε ελαφρά το τμήμα του κραγιόν που έχει μείνει μέσα στην συσκευασία και να τοποθετήσουμε κατευθείαν επάνω το κομμένο τμήμα, λειαίνοντας πρώτα το προϊόν  γύρω γύρω με το δάχτυλο. Στην συνέχεια το τοποθετούμε για λίγο στο ψυγείο και θα υπάρχει στο νεσεσέρ μας για πολύ καιρό ακόμα.

Και αφού έχουμε ξεπεράσει όλα τα εμπόδια, ήρθε η ώρα να κάνουμε τα χείλη μας σαρκώδη, αφού είναι και το σήμα κατατεθέν σε μία γυναίκα, το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι άντρες. Δεν χρειάζεται να έχουμε απαραίτητα  ζουμερά και πλούσια χείλη, γιατί υπάρχουν τρόποι που μπορούμε να κάνουμε τα χείλη μας να φαίνονται μεγάλα και σαρκώδη. Πρώτα κάνουμε το περίγραμμα των χειλιών χρησιμοποιώντας μολύβι είτε της ίδιας απόχρωσης με το κραγιόν είτε λίγο πιο ανοιχτή αλλά ποτέ πιο σκούρα. Στην συνέχεια  χρησιμοποιούμε ένα ειδικό πινελάκι ώστε να απλωθεί πιο εύκολα το κραγιόν και να δώσει επιπλέον λάμψη. Με ένα μολύβι τονισμού τραβάμε μια λεπτή γραμμή στο πάνω χείλος ή εναλλακτικά μπορούμε να ανακατέψουμε  λίγο μεικ-απ ώστε να δώσουμε περισσότερο όγκο!
Τώρα είμαστε πανέτοιμες να εντυπωσιάσουμε στην έξοδο μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου