Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012

Αποφύγετε τα στυλιστικά λάθη των Χριστουγέννων


Κοιτώντας φωτογραφίες από προηγούμενα Χριστούγεννα, όλες μας μπορεί να πέσουμε σε κάποιες τρομακτικές εμφανίσεις. Μάθετε πως να αποφύγετε τις κακοτοπιές στις γιορτές, διαβάζοντας τα έξι πράγματα που πρέπει να ξεχάσετε για πάντα.
Ανοιχτά  παπούτσια  και διάφανο καλσόν:
 Ο κανόνας είναι απλός, αν φαίνονται τα δάκτυλά σου, δεν πρέπει να φοράς καλσόν. Αν το κρύο του χειμώνα σας φαίνεται δυσβάσταχτο για να βγείτε ξεκάλτσωτες, προτιμήστε ένα κλειστό παπούτσι.

 Μαλλιά καλλιστείων:
Όσο κούκλα και να είστε, κανείς δεν πρόκειται να σας δώσει τίτλο χριστουγεννιάτικα. Αφήστε τις υπερβολές και τις υπερπαραγωγές. Επειδή κατά πάσα πιθανότητα τα ρούχα που θα φοράτε θα είναι εντυπωσιακά, κρατήστε τα μαλλιά σας απλά.
Ντεκολτέ ισθμός της Κορίνθου:
 Το να παίρνεις ένα ρίσκο στη μόδα είναι άλλο, και άλλο το να δείχνεις σε όλο τον κόσμο τα προσόντα σου. Κάποια ρούχα είναι μόνο για την πασαρέλα ή για τους ανθρώπους της μόδας. Προτιμήστε κάτι πιο συμμαζεμένο.
Η ανθρώπινη ντισκομπάλα:
 Στις γιορτές είναι πολύ εύκολο να ξεφύγουμε με το glitter. Ο πιο ασφαλής τρόπος να φορέσετε κάτι υπέρλαμπρο, είναι να το περιορίσετε σε ένα κομμάτι και μόνο. Μπορεί να είναι φόρεμα, σακάκι, μπλούζα, τσάντα ή παπούτσια, αλλά αν είναι όλα τα παραπάνω μαζί, τότε είστε η ανθρώπινη εκδοχή ντισκομπάλας.
Πολύ στενά φορέματα:
 Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από ένα φόρεμα που δεν σας αφήνει να κινηθείτε άνετα. Ναι, μπορεί να πεινάσατε μήνες ολόκληρους για να χωρέσετε μέσα στο καινούργιο σας θεόστενο φόρεμα, αλλά πραγματικά θέλετε να βάλετε κάτι που αν φάτε μερικά καναπεδάκια παραπάνω θα πρέπει να έρθει η Πυροσβεστική για να σας απεγκλωβίσει από αυτό; Προτιμήστε κάτι πιο άνετο και ανάλαφρο. Σκοπός των γιορτών είναι να διασκεδάσετε και όχι να υποφέρετε σε μια γωνία ρουφώντας την κοιλιά σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου