Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Ουίσκι "ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ"


Τι Λάρισα τι Σκωτία, ένας Λαρισαίος συνταξιούχος στον ελεύθερο του χρόνο φτιάχνει Ουίσκι και σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρίες μοναδικής ποιότητας και γεύσης. Ο Αργύρης Ταραμονλής σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς τόλμησε και κατάφερε να δημιουργήσει αυτό το ακριβό ποτό για τον ευατό του και για τους φίλους του, η δημιουργία του "Ελληνικού Ουίσκι" γίνεται στο διαμέρισμα του και σε μία μικρή αποθήκη που υπάρχει στην πολυκατοικία που μένει.

Σύμφωνα με τον Κ. Αργύρη άρχισε να διαβάζει και να μαθαίνει πράγματα για το Ουίσκι καθώς τον ενδιέφερε ο τρόπος δημιουργίας του ακριβού αυτού ποτού, αφού έμαθε τα μυστικά του Ουίσκι θέλησε να παράγει το δικό του και ξεκίνησε τις διαδικασίες. Επειδή όμως το μυστικό σύμφωνα με τον ίδιο είναι το βαρέλι καθώς εκεί μέσα το Ουίσκι αποκτά την χαρακτηριστική του γεύση και το "καραμελέ" χρώμα, αγόρασε από την Βουλγαρία ένα ανάλογο βαρέλι 50 κιλών με τα δικά του ξεχωριστά αρώματα.

Κάπως έτσι λοιπόν έγινε πραγματικότητα το Ουίσκι "made in Larissa" στο σπίτι του Κ. Αργύρη και δικαιώθηκαν οι κόποι του, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στον Λαρισαίο συνταξιούχο που κατάφερε να κάνει την επιθυμία του πραγματικότητα.
http://thessalianews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=15979:ouisky&catid=40:strange&Itemid=57

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου