Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Και το όνομα αυτών; ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ !!!


Μια παρέα  από τη Πάτρα  ερασιτέχνες ηθοποιοί, αποφασίζουν -τι άλλο;- να δημιουργήσουν μια θεατρική ομάδα για να παίζουν θέατρο... ή αυτό που θεωρούν αυτοί, θέατρο...Η ιδέα πήρε σάρκα, και το όνομα αυτών; ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ !!!



          Μιλάμε για μια θεατρική ομάδα που πάει απ΄ο το καλο στο καλύτερο...

Στον 28ο διαγωνισμό του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΕΑΤΡΟΥ που γίνεται κάθε χρόνο στην ΚΑΡΔΙΤΣΑ διαγωνίσθηκε η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΤΡΑΣ «ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ»Ανάμεσα από οκτώ έργα ανεβασμένα από θεατρικές ομάδες από όλη την Ελλάδα (Σπάρτη, Κόρινθο, Νέα Μάκρη, Λιβάδι, Ηράκλειο Κρήτης) και από την Θεατρική Ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, διαγωνίσθηκε με την κωμωδία των Μιχάλη Ρέππα - Θανάση Παπαθανασίου«ΠΟΙΑ ΕΛΕΝΗ;» σε σκηνοθεσία Μίλτου Παπλά με 19μελή θίασο, σε μια βραδιά αφιερωμένη στον ηθοποιό Παύλο Χαικάλη.
Στην παράσταση απενεμήθη το ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ καθώς και Ειδικός Έπαινος για το χορικό της παράστασης με τους κωπηλάτες (ναύτες) και την κοπέλα -ναύτη.


 4ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών ομάδων
Πάτρα 3,4,5 Φεβρουαρίου 2011 (Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων»)
Η ομάδα των υποκριτών απέσπασε τα βραβεία αντρικού ρόλου (Παπλάς Μιλτιάδης) καιγυναικείου ρόλου (Τσώκου Καλλιρρόη) όπως επίσης έπαινο πρωτότυπου κειμένου (Δούβρη Σωτήρη) για την συμμετοχή της με το δεκάλεπτο έργο "ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ" του Άκη Δήμου και Σωτήρη Δούβρη. Όλα τα βραβεία της ομάδας αφιερώθηκαν στον Νικόλαο Ε. Πολίτηπου από το βιβλίο του προήλθε η ονομασία του φεστιβάλ.


        Εμείς αυτο που έχουμε να πούμε είναι ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά και τους ευχόμαστε να 
        συνεχίσουν έτσι και καλύτερα....                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου