Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Ταξίδεψε 6.000 μίλια, για έναν αγώνα που αναβλήθηκε!



Αν κάποιος θεωρεί ότι είχε μία άσχημη μέρα, σίγουρα θα το ξανασκεφτεί αν διαβάσει την ιστορία του Ιάπωνα δημοσιογράφου, Νταϊσούκε Νακαζίμα!


Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος για χάρη του Σουνζούκε Νακαμούρα ταξίδευε συχνά τα τελευταία χρόνια στην Σκωτία και δεν παραλείπει να επισκέπτεται ξανά τη χώρα της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς έχει «δεθεί» μαζί της.

Έτσι το προηγούμενο Σάββατο,αποφάσισε να κάνει το ταξίδι των 6.000 μιλίων για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Έλγκιν με τη Ρέιντζερς. Μετά από 14ωρη πτήση για το Εδιμβούργο και πέντε ώρες απόσταση με αυτοκίνητο, κατάφερε να φτάσει στον προορισμό του για να καλύψει την αναμέτρηση.

Δυστυχώς για αυτόν όμως το παιχνίδι δεν έγινε ποτέ! Ο λόγος ήταν ένα λάθος που έκανε η διοίκηση των γηπεδούχων με τα εισιτήρια!«Το συγκεκριμένο παιχνίδι έδειχνε πολύ ενδιαφέρον και ασυνήθιστο για αυτό αποφάσισα να το καλύψω. Άνοιξα τα χαρτιά μου μόλις έφτασα στο Έλγκιν και κατάλαβα ότι το παιχνίδι αναβλήθηκε!», είπε ο ίδιος μετά την ταλαιπωρία που πέρασε.

Ο Νακαζίμα κάλεσε αμέσως τον αρχισυντάκτη του στο περιοδικό όπου δουλεύει εξηγώντας του την κατάσταση.Προς έκπληξή του άκουσε τον προϊστάμενό του να του τονίζει ότι η ιστορία του είναι εξαιρετική και θα μπορούσε να γίνει πρώτο θέμα στα media της χώρας του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου