Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Τελικά χρειαζόμαστε την "Δόση" μας

 


Τα πολιτικά παιχνίδια σε βάρος της χώρας μας και των πολιτών συνεχίζονται, την ώρα που τα ελληνικά νοικοκυριά και κυρίως αυτά με τα χαμηλότερα εισοδήματα έχουν φτάσει στο σημείο μηδέν. Αν πάρουμε την επόμενη δόση προς το παρόν θα σωθούμε σύμφωνα με τους "Κυρίους" της κυβέρνησης καθώς τα αποθεματικά στα ταμεία του κράτους εξαντλούνται σε λίγες μέρες, παρόλα αυτά κάνεις δεν βλέπει ή κάνει πως δεν βλέπει πώς αυτή η κατάσταση δεν μας γλιτώνει από την χρεωκοπία απλά την καθυστερεί.
 
Οι μειώσεις στους μισθούς, στις συντάξεις, η κατάργηση των επιδομάτων για τους ανθρώπους που δεν αντέχουν άλλο τα βάναυσα οικονομικά μέτρα δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να χειροτερεύουν την κατάσταση και την κρίση σε μια χώρα που τίποτα δεν λειτουργεί σωστά. Το μοντέλο της λιτότητας έχει αποτύχει παταγωδώς αλλά οι κυβερνήσεις της Ευρώπης και δυστυχώς η Ελληνική κυβέρνηση συνεχίζουν να την ακολουθούν πιστά, με τα νέα οικονομικά μέτρα που έρχονται ώστε να πάρουμε την νέα δόση και να σωθούν προς το παρόν οι τράπεζες γιατί δεν μπορούμε να μιλάμε για σωτηρία όταν άνθρωποι πεινάνε και δεν έχουν χρήματα ούτε για τα απαραίτητα ώστε να επιβιώσουν η κατάσταση γίνεται κάθε μέρα και χειρότερη.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών των κινήσεων για την επίλυση του προβλήματος που ονομάζεται Ελληνική κρίση αλλά δεν είναι έτσι καθώς μιλάμε για Ευρωπαική κρίση αν όχι για Παγκόσμια είναι το χρέος να μεγαλώνει αντί να μειώνεται. http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=19242 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου