Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Ένωση Αγανακτησμένων Ελλήνων

Αθανάσουλας ΧρήστοςΚάθε καρυδιάς καρύδι μας σερβίρουνε στο πιάτο. Από βάσανα ένα σωρό. Πόνος, θλίψη, κακουχίες, φτώχεια, κομμένα επιδόματα, λαθρομετανάστες... Κι άλλα πρόσθετα μέτρα. Ήρθε ο καιρός να επαναστατήσουμε έστω και με ένα άσπρο μπλουζάκι ή ένα συνεχές γειτνίασμα μέσω facebook. Σκοπός να ενωθούμε όλοι στην πλατεία, σε κάθε πλατεία της Ελλάδος, βλέποντας και το φιλαράκι μας να συμπαριστέκεται σε εμάς.
Χιλιάδες αγανακτησμένοι στην λατρευτή κατά τα άλλα χώρα μας δίνουν το παρών και δεν είναι μόνον η αρχή. Οι μεγαλουπόλεις αλλά και η πλατεία Ιατρίδη σήμερα φοράει τα άσπρα της. 18:00-21:00. .. κι όλα μοιάζουν με γιορτή.. facebook από τη μία, πλατεία από την άλλη, διαλέγεις και πέρνεις. Έστω για να δεις τον φίλο σου ή να πατήσεις κανά like.
"Η λέξη Αγνακτισμένοι δεν θέλει με τίποτα να υποκινήσει ή να υποδείξει τον τρόπο. Απεναντίας, δηλώνουμε ότι θέλουμε να βρεθούμε όλοι μαζί ειρηνικά και αυθόρμητα. Χωρίς σχέδιο και πλάνο. Μόνο να δηλώσουμε την ειρηνική διαμαρτυρία μας.

Ο καθένας στην σελίδα της διαμαρτυρίας εκφράζει τον εαυτό του και μόνον αυτόν. Χωρίς επιτροπές και ψήφους. Αρα, καλούμε τον καθένα να είναι υπεύθυνος των λόγων και των πράξεων του. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι αρνητικό. Όμως, να μην δημιουργείται άλλη εντύπωση, από ό,τι ισχύει."
αναφέρουν οι δημιουργοί της σελίδας
 
 
"κριμα.ηταν αναγκη να μας ξυπνησουν οι ισπανοι" αναφέρει ένας φίλος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου