Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Στην τελική ευθεία για τη μεγάλη βραδιά...

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο Τελικό του 56ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision που πραγματοποιείται απόψε. Ένατοι θα εμφανιστούν ο Λούκας Γιώρκας και ο Stereo Mike. Η βραδιά του Τελικού θα μεταδοθεί από τη ΝΕΤ σε απευθείας σύνδεση στις 22:00 με το κλειστό γήπεδο Fortuna Arena του Ντίσελντορφ, ενώ θα μεταδοθεί και από την ERT HD, στο πλαίσιο των πιλοτικών μεταδόσεων της δημόσιας τηλεόρασης σε υψηλή ευκρίνεια.

Ικανοποίηση και αισιοδοξία εκφράζει η ελληνική αποστολή στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, στο Ντίσελντορφ, μετά την επιτυχή εμφάνιση των Λούκα Γιώρκα - feat. Stereo Mike, που ερμήνευσαν το "Watch My dance" στον Α' Ημιτελικό και πήραν το εισιτήριο για τον Τελικό του Σαββάτου. Μετά την ολοκλήρωση του Α' Ημιτελικού πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τη σειρά εμφάνισης των συμμετοχών που προκρίθηκαν στον Τελικό, με το "Watch My Dance" να εμφανίζεται στην 9η θέση.

Στον Τελικό συμμετέχουν οι 20 χώρες που προκρίθηκαν από τους δύο Ημιτελικούς (δέκα από κάθε έναν), ενώ απευθείας συμμετέχουν και οι BIG 5, δηλαδή το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ισπανία, καθώς και η Ιταλία, η οποία επιστρέφει στον διαγωνισμό μετά από 14 χρόνια απουσίας. Στον Τελικό ψηφίζουν όλες οι χώρες που συμμετέχουν στο διαγωνισμό της Eurovision, ανεξάρτητα από το αν έχουν προκριθεί ή όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου