Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Κυκλοφοριακή μελέτη στην πόλη του Πύργου

Με στόχο την αντιμετώπιση της κυκλοφοριακής αταξίας στο κέντρο του Πύργου ξεκινά το πρωί της Δευτέρας 9 Μαΐου η εφαρμογή της νέας κυκλοφοριακής μελέτης στην πολεοδομική περιοχή που περικλείεται μεταξύ των οδών Πατρών- Γερμανού- Αγίου Γεωργίου- Υψηλάντους.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής, κλιμάκια της Τεχνικής Υπηρεσία του δήμου Πύργου με τη συνδρομή της Δημοτικής Αστυνομίας και της Τροχαίας θα μεριμνήσουν για τη την διευκόλυνση των πολιτών κατά τις πρώτες ημέρες εφαρμογής των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Υπενθυμίζουμε ότι προηγήθηκαν οι εργασίες που αφορούν στη διαμόρφωση κόμβων και νησίδων σε κεντρικά σημεία της πόλης, ενώ τοποθετήθηκε και η απαραίτητη σήμανση στους δρόμους. Να σημειωθεί ότι σταδιακά θα δίνονται προς χρήση και τα υπόλοιπα τμήματα της κυκλοφοριακής μελέτης.

Καιρός ήταν πάντως να εφαρμοστεί η περιβόητη κυκλοφοριακή μελέτη (να χρησιμοποιηθούν επιτέλους και οι μαύρες σακούλες σκουπιδιών για το λόγο που κατασκευάστηκαν και όχι για να σκεπάζουν σήματα επί σχεδόν 1 χρόνο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου