Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

"Θα μου λείψετε" έγραψε πριν κρεμαστεί στην αυλή του σπιτιού της η 15χρονη

Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία η είδηση της αυτοκτονίας του ανήλικου κοριτσιού μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Την βρήκε η μητέρα της και τα ουρλιαχτά της ακούστηκαν σε όλη τη γειτονιά.

Η μητέρα της 15χρονης την βρήκε απόψε λίγο μετά τα μεσάνυχτα κρεμασμένη στην αυλή του σπιτιού τους στην περιοχή της Αγιάς. Το κορίτσι απαγχονίστηκε με θηλιά από μαντήλι, που έφτιαξε σε σιδηροκατασκευή εντός της αυλής. Λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή της είχε τηλεφωνήσει στη μητέρα της για να της πει ότι θα της λείψει, ενώ είχε στείλει και γραπτά μηνύματα στις φίλες της λέγοντας: "Θα μου λείψετε"

Η νεαρή κοπέλα είχε καταγωγή από χώρα της ανατολικής Ευρώπης και έμενε στην περιοχή μαζί με την οικογένειά της. Είχαν έρθει από την Λιθουανία και μάλιστα η μητέρα της είχε ξαναπαντρευτεί με Έλληνα και είχε αποκτήσει ένα ακόμη παιδί που είναι σήμερα έξι ετών.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι δεν υπήρχε κανένα σημείωμα δίπλα στοι άψυχο κορμάκι της, ενώ διεξάγονται έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί για ποιό λόγο έβαλε τέλος στη ζωή της.

"Είχε μία σχέση τώρα τελευταία, δεν ξέρω πόσο την είχε επηρεάσει", δήλωσε στο dete.gr άνθρωπος που γνώριζε την οικογένεια. Η Αστυνομία πάντως ισχυρίζεται πως το κορίτσι έδειχνε να αντιμετωπίζει προβλήματα κατάθλιψης ωστόσο το περιβάλλον της αναφέρει πως δεν φαινόταν να έχει κάποιο πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου