Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Συνεληφθη " πατερας " που βιαζε την 12χρονη κορη του !

Στη σύλληψη του 34χρονου Βούλγαρου προχώρησαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ανδραβίδας, μετά από καταγγελια της 12χρονης κόρης του για κακοποίηση.
Την κακοποίηση που υπέστη από τον πατέρα της κατήγγειλε μια 12χρονη, Βουλγαρικής υπηκοότητας στους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας.

Η 12χρονη ήρθε, πριν ενάμισι μήνα από τη Βουλγαρία στην Ανδραβίδα και δη στην μητέρα της, που μένει εδώ και 2 χρόνια στην περιοχή, για να ζήσει μαζί της και μακριά από τον εφιάλτη που βίωνε καθημερινά με τον πατέρα της.

Ο ερχομός του παιδιού στην Ελλάδα φαίνεται όμως πως δεν στάθηκε ικανός να αποτρέψει τον 34χρονο Βούλγαρο πατέρα από το να εξακολουθήσει να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες του iliatora.gr από αστυνομικές πηγές, η 12χρονη πήγε σήμερα το μεσημέρι στην αστυνομία συνοδευόμενη από την μητέρα της και κατήγγειλε ότι ο πατέρας της, που όπως ανέφερε τη βίαζε από την ηλικία των 10 ετών, τη βίασε ξανά, στην Ελλάδα αυτή τη φορά.

Μετά την καταγγελία της 12χρονης, οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας έδρασαν άμεσα και μέσα σε λίγη ώρα εντόπισαν και συνέλαβαν τον 34χρονο Βούλγαρο, ο οποίος θα οδηγηθεί αύριο στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου