Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Η Apple ξεπερνά τη Google!!!


H Apple Inc (AAPL), κατασκευάστρια του iPhone, iPad και iMac, ξεπέρασε τις μηχανές αναζήτησης του γίγαντα Google Inc (GOOG) για να γίνει τη πιο πολύτιμη επωνυμία στον κόσμο, WPP Plc.


Η μονάδα Millward WPP του Μπράουν είπε ότι, η αξία της Apple αυξήθηκε κατά 84 τοις εκατό και έφτασε στα 153,3 δισεκατομμύρια δολάρια. Η επωνυμία της Google έχασε 2 τοις εκατό και έπεσε στα 111,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, παρόλο που τα 4 τελευταία χρόνια ήταν πρώτη, ενώ η International Business Machines είδους (IBM) αυξήθηκε κατά 17 τοις εκατό και είναι το Νο. 3, μπροστά από είδους της McDonald 's (MCD).


Οι νέες εκδόσεις του iPhone και iMac, καθώς και του iPad, βοήθησε το να διπλασιάσει σχεδόν τις πωλήσεις και τα κέρδη για το τελευταίο τρίμηνο.Η Apple, η οποία προσπέρασε τον Ρέντμοντ, Ουάσινγκτον με βάση της Microsoft Corp (MSFT), ως την πιο πολύτιμη εταιρεία-τεχνολογία από την αξία αγοράς του Μαΐου 2010, ενίσχυσε το μερίδιό της στην παγκόσμια αγορά του τηλεφώνου και είναι ο μεγαλύτερος πωλητής των υπολογιστών tablet.


«Είναι σαφές ότι κάθε εργαζόμενος της Apple, δίνει ως πρώτη προτεραιότητα στην επωνυμία ,« Millward Brown ανώτατος εκτελεστικός διευθυντής της Eileen Campbell έγραψε στην έκθεση. "Tablet υπολογιστών οδήγησε, επίσης, η αύξηση της αξίας δεν είναι μόνο για την Apple, αλλά και για τους παρόχους υπηρεσιών που υποστηρίζουν ακόμη δικτυωμένης συσκευής."


Η Facebook Inc, ο διαχειριστής του μεγαλύτερου site κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο, είχε αναρριχηθεί στα 246 τοις εκατό η αξία της επωνυμίας, για να γίνει η υπ 'αριθ. 35 μάρκα στα 19,1 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την έκθεση. Baidu Inc, η κινέζικη αντίπαλος της Google, δημοσιεύτηκε ως η δεύτερη ταχύτερη ανόδος σε 141 τοις εκατό, για να είναι η υπ 'αριθ. 29 μάρκα σε 22,6 δισεκατομμύρια $.


Δώδεκα από τις 100 κορυφαίες μάρκες παγκοσμίως ήταν από την Κίνα, με επικεφαλής τον China Mobile Ltd (941) στο αριθ. 9 και Industrial & Commercial Bank of China Ε.Π.Ε. στο No 11. Amazon.com Inc (AMZN), η οποία κατατάχθηκε στην 14η, ξεπέρασε την Wal-Mart Stores Inc (WMT), η οποία κατατάσσεται 15η, για να καταστεί η πλέον πολύτιμη μάρκα λιανικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου