Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Φριχτό έγκλημα στη Κύπρο


Σοκ έχει προκαλέσει στη κυπριακή κοινωνία το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα μια 24 χρόνη έγκυο και το 3χρονο παιδί της στην παράλια Αχέλεια στη Πάφο.

Η αστυνομία δέχτηκε τηλεφώνημα από πολίτη ο όποιος κατήγγειλε ότι υπήρχε σταθμευμένο αυτοκίνητο σε ερημική τοποθεσία κοντά στη παράλια με μια γυναίκα να είναι αιμόφυρτη .Η αστυνομία έφτασε μετά από λίγη ώρα και βρήκε νεκρή την 24χρονη Μολδαβή και σε απόσταση 50 μέτρων βρέθηκε και το 3χρονο κοριτσάκι.

Αργότερα κατά την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε ότι η Μολδαβή Γιούλια Οπόροκ ήταν στον τέταρτο μηνά της εγκυμοσύνης της και ότι ο θάνατος της οφείλεται σε τραυματισμούς σε διάφορα σημεία του σώματος της όπως ο θώρακας και η κοιλιακή χώρα. Όσον αφορά το τρίχρονο κοριτσάκι η νεκροψία έδειξε ότι ο θάνατος της οφείλεται σε ασφυξία.

Η αστυνομία προσέφυγε στη σύλληψη του 29 χρόνου συντρόφου του θύματος με τον όποιο συζούσε 9 μήνες. Ο φερόμενος ως δράστης προσήχθη ενώπιων του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου , το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησης του.

Όπως ανέφερε στο δικαστήριο αστυνομικός ανακριτής ο φερόμενος ως δράστης ζήλευε παθολογικά την 24χρονη και πολλές φορές στο παρελθόν την είχε κακοποιήσει σωματικά ξυλοκοπώντας τη. Επιπλέον ο ύποπτος φέρεται να έχει απειλήσει στο παρελθόν αρκετές φορές τη κοπέλα ότι θα τη σκοτώσει αν τον εγκατέλειπε.

Πηγή www.philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου