Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2011

Ειδικό πρόγραμμα για τους ηλικιωμένους χρήστες υπολογιστών!!!!

Στη Νέα Υόρκη ξεκίνησε ένα δοκιμαστικό πρόγραμμα τεχνολογίας για τους ηλικιωμένους πολίτες.Ένα δοκιμαστικό πρόγραμμα του κέντρου ηλικιωμένων της Νέας Υόρκης επιτρέπει στους ηλικιωμένους που δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους, να χρησιμοποιούν την τεχνολογία κατά της κοινωνικής απομόνωσης και της κατάθλιψης.
όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο ένας 87χρονος που συμμετέχει στο πρόγραμμα αυτό, δηλώνει ότι περίμενε να πεθάνει μέχρι πού πήρε υπολογιστή και πλέον του έδωσε μια νέα ανάσα ζωής.
Με τον ειδικά διαμορφωμένο Ηλεκτρονικό Υπολογιστή που τους παρέχεται από το πρόγραμμα, οι ηλικιωμένοι μπορούν με ένα κλικ να μπουν στο Youtube και να παρακολουθήσουν βίντεο, να ξεκινήσουν συζητήσεις μεταξύ τους και βέβαια να ενημερωθούν για όλες τις ειδήσεις μέσα από τον ειδικά διαμορφωμένο browser του υπολογιστή.
Τέλος για τον οποιοδήποτε λόγο χρειαστούν κάτι ή έχουν κάποιο πρόβλημα με τον υπολογιστή τους, μπορούν πάλι με ένα απλό κλικ να επικοινωνήσουν με κάποιον ειδικό και να τους το λύσει από απόσταση άμεσα.Ιωσηφίδου Ευαγγελία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου