Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Εξέδιδαν 20χρονη αλλοδαπή με διανοητική αναπηρία

Στην περιοχή Ερμιόνη Αργολίδας συνελήφθησαν δύο νεαροί αλλοδαποί. Κατηγορούνται για αρπαγή, εμπορία και σωματεμπορία 20χρονης κοπέλας, βουλγαρικής υπηκοότητας, με διανοητικά προβλήματα.

Οι δύο αλλοδαποί, επίσης βουλγαρικής υπηκοότητας συνελήφθησαν νωρίς σήμερα Σάββατο μετά από επιτυχημένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, σε συνεργασία με το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.
Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, περιήλθε στις ελληνικές Αρχές έγγραφο των βουλγαρικών Αρχών, σύμφωνα με το οποίο, 24χρονος Βούλγαρος, μετέφερε από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα, μία 20χρονη ομοεθνή του, με διανοητική αναπηρία, με σκοπό τη σεξουαλική της εκμετάλλευση.
Αμέσως οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία συνελήφθησαν ο 24χρονος και ένας συνομήλικος ομοεθνής του, που επέβαιναν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο μετέφεραν την 20χρονη.
Από την έρευνα προέκυψε ότι, οι 24χρονοι, από τον Οκτώβριο του 2011, κατακρατούσαν παρά τη θέλησή τους, κλειδωμένες σε σπίτι στην περιοχή της Ερμιόνης Αργολίδας, την 20χρονη και άλλες δύο γυναίκες ομοεθνείς τους.
Τις δύο γυναίκες ανάγκαζαν να εκδίδονται, αντί χρηματικού ποσού.
Στην 20χρονη, με μέριμνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, παρασχέθηκε υγειονομική περίθαλψη στο Νοσοκομείο Ναυπλίου.
Οι δύο νεαροί θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου