Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Καθηγητής Πανεπιστημίου κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικους μαθητές


Ύστερα από πολλές έρευνες της ασφάλειας στην Κρήτη και πολύωρες παρακολουθήσεις συνελήφθη ο 47χρονος καθηγητής Πανεπιστημίου ο οποίος ικανοποιούσε τις ακόλαστες ορέξεις του πάνω σε ανήλικα παιδιά. Ήταν προπονητής σε παιδική ομάδα μπάσκετ και εκμεταλλεύτηκε την αγάπη των παιδιών για την άθληση. Συνελήφθη επ' αυτοφώρω στο σπίτι του, πάνω στο κρεβάτι, με δύο ανήλικα αγόρια. Η σύζυγος του έπαθε σοκ όταν ενημερώθηκε για τις κατηγορίες, δεδομένου ότι μαζί του έχει αποκτήσει και δύο αγόρια της ίδιας πάνω κάτω ηλικίας με τα θύματα.

Οι άνδρες της Ασφάλειας έχουν στα χέρια dvd και βιντεοκασέτες, καθώς ο εκπαιδευτικός φρόντιζε να καταγράφει τις αρρωστημένες ορέξεις του. Επίσης ότι πολλά από τα παιδιά μίλησαν αφού έπαψε πια να αποτελεί απειλή για εκείνα αφού τα εκβίαζε ότι αν άνοιγαν το στόμα τους θα πάθαιναν μεγάλο κακό.
H αστυνομική έρευνα, κράτησε 10 ολόκληρους μήνες. Ο 47χρονος προσέγγιζε ανήλικους μαθητές, τους μετέφερε σε ερημικά σημεία στις παρυφές της πόλης του Ρεθύμνου και τα προέτρεπε, αρχικά να ασελγούν μεταξύ τους, και μετά με τον ίδιο.
Οι ασελγείς πράξεις συνέβαιναν, είτε σε σπίτια του κατηγορούμενου, είτε στο αυτοκίνητό του. Οι συνεννοήσεις μεταξύ του ιδίου και των ανήλικων παιδιών γίνονταν είτε μέσω κινητών τηλεφώνων, είτε μέσω «chat» σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. 

                                                                                                                 
                                                                                                                          Σοφία  Στεφανίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου