Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Φαγητό: Φοιτητής Vs. Κανονικός Άνθρωπος

Η ζωή του φοιτητή έχει τεράστιες διαφορές από μία αντίστοιχη ενός οποιοδήποτε άλλου ατόμου που δεν βρίσκεται στη φοιτητική του ζωή. Ναι εντάξει, πέρα από την σχολή και το διάβασμα (λέμε τώρα) αυτά τα 2 άτομα διαφέρουν σε ένα βασικό στοιχείο...στο φαγητό!
Αν ξέρετε φοιτητές που τρέφονται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν και στο κανονικό τους σπίτι (και φυσικά μιλάμε για άτομα που δεν σπουδάζουν στον τόπο καταγωγής τους...χα χα) τότε μάλλον έχετε πετύχει είδος προς εξαφάνιση!

Ένας μέσος άνθρωπος έχει ανάγκη και τρέφεται με γαλακτοκομικά, πουλερικά, ζυμαρικά, κρέας, λαχανικά, φρούτα, γλυκά και διάφορα αρτοσκευάσματα και ενίοτε με κανένα junk food έτσι για να αλλάζει μία στις τόσες.




Σε αντίθεση, ένας φοιτητής για λόγους γνωστούς (πχ. βαρεμάρα, έλλειψη γνώσεων μαγειρικής και έλλειψη χρόνου) τρέφεται με τι άλλο... ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ (για όποιον φοιτητή δεν ειναι η βασική του τροφή τότε σίγουρα λέει ψέματα!!!!!) , σουβλάκια (ε ναι κλασικά το σουβλατζίδικο της γειτονιάς μοιάζει πιο εύκολη λύση από το να κάνεις οτιδήποτε άλλο που θα σου πάρει παραπάνω χρόνο απο.. 5 λεπτά.. σωστα?), σοκολάτες (που και φράγκο να μην εχεις στην τσέπη σου σίγουρα θα βρεις έστω 0,50€ για να πάρεις έστω ένα μικρό γλύκισμα για την κλασική λιγούρα!!), ε και που και που στις καλές μέρες και τα κλασικά ταπεράκια της μαμάς που έρχονται κάποιες μέρες του μήνα για ενίσχυση!!!

Έτσι λοιπόν όλοι μπορούμε να καταλάβουμε ότι αν δεν εχεις γίνει φοιτητής δεν ξέρεις τι παει να πει το τρίπτυχο μακαρόνι-σουβλάκι-τάπερ!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου