Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Once Upon a Time...


 Το Once Upon a Time είναι μια αμερικανική σειρά βασισμένη σε παραμύθια όλων των εποχών που έκανε πρεμιέρα το 2011. Ο Adam Horowitz και Ο Edward Kitsis είναι οι δημιουργοί της σειράς.

 Η σειρά λαμβάνει χώρα στην φανταστική παραθαλάσσια πόλη του Storybrooke,το Maine, στο οποίο οι κάτοικοι είναι στην πραγματικότητα χαρακτήρες από διάφορα παραμύθια που μεταφέρθηκαν στον πραγματικό κόσμο (πόλη) χάνοντας τις αναμνήσεις τους από την Evil Queen Regina (Lana Parrilla) που χρησιμοποίησε μια ισχυρή κατάρα την οποία πήρε από Rumplestiltskin (Robert Carlyle). Οι κάτοικοι του Storybrooke  έχουν ζήσει μια αμετάβλητη ύπαρξη εδώ και 28 χρόνια, αγνοώντας την  έλλειψη της γήρανσης τους. Η  κυνηγός επικηρυγμένων που ονομάζεται Emma Swan (Jennifer Morrison) είναι η μόνη ελπίδα για τους χαρακτήρες. Η Emma είναι η κόρη της Χιονάτης ( Ginnifer Goodwin ) και του πρίγκηπα Charming (Josh Dallas), η οποία μεταφέρθηκε από τον κόσμο παραμυθιού από  βρέφος προτού λειτουργήσει η κατάρα. Αυτή είναι το μόνο πρόσωπο που μπορεί να σπάσει την κατάρα και να αποκαταστήσει χαμένες μνήμες των χαρακτήρων με τη βοήθεια του γιού της, Henry (Jared S.Gilmore), τον οποίο βρήκε πρόσφατα μετά από την έγκριση που είχε δώσει από την γέννησή του για υιοθεσία, και το βιβλίο του των παραμυθιών που κρατά το κλειδί για τον τερματισμό της κατάρας. Ο Henry είναι επίσης ο υιοθετημένος γιος της Ρετζίνα, η οποία είναι ο δήμαρχος του Storybrooke.

 Κάθε επεισόδιο επικεντρώνεται σε ένα χαρακτήρα με βάση την ιστορία που έχει στο παρελθόν αλλά και στο τώρα. Είναι σαν να προσθέτει  κομμάτι κομμάτι στο παζλ της ιστορίας για τα κύρια ή  και δευτερεύοντα χαρακτηριστικά τους και τη σχέση τους με τα γεγονότα που προηγήθηκαν της κατάρα και τις συνέπειές της.  

 Αυτό το διάστημα προβάλλεται η τρίτη σαιζόν της σειράς!!! 


   πηγή: http://en.wikipedia.org/wiki/Once_Upon_a_Time_(TV_series) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου