Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Eric Schmidt Vs iPhone

     
 
 
     Με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων, ο πρόεδρος της Google πρότεινε στους χρήστες να πάρουν δώρο σε ένα χρήστη iPhone, μία συσκευή Android, διευκρινίζοντας πως είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαν να του πάρουν.
     Τη δήλωση αυτή την έκανε στο λογαριασμό του στο Google + τονίζοντας οτι "Τα smartphones με Android έχουν καλύτερες οθόνες, είναι ταχύτερα και η διεπαφή με τον χρήστη διαισθητική.
     Ακόμα ο Schmidt έδωσε οδηγίες για το τι πρέπει να κάνει ο χρήστης για να αποκτήσει τις εφαρμογές που χρησιμοποιούσε στο iPhone του, να μεταφέρει τις επαφές του μέσω συγχρονισμού με τον λογαριασμό Gmail, να μεταφέρει τις φωτογραφίες και την μουσική του στις υπηρεσίες της Google στο cloud.
     Τέλος, ο Schmidt στο μήνυμά του αναφέρεται και στον φυλλομετρητή της Apple, γράφοντας: "Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε Chrome, όχι Safari. Eίναι πιο ασφαλής και καλύτερος browser.".
     Αυτή του η δημοσίευσή συγκέντρωσε περίπου 500 σχόλια, πολλά από τα οποία δεν ήταν και τόσο θετικά ενώ πολλοί χρήστες αναφέρουν οτι ο πρόεδρος της Google δεν έχει αναφερθεί καθόλου στα προβλήματα της εναλλαγής περιβάλλοντος του χρήστη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου