Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Carrie--You Will Know Her Name!


Η ταινία Carrie είναι μια αμερικανική υπερφυσική ταινία τρόμου. Πρόκειται για την τρίτη σκηνοθετική προσπάθεια του μυθιστορήματος του Stephen King το 1974 με το ίδιο όνομα, αν και η MGM και η Screen Gems, που παρήγαγε την ταινία, χρησιμοποίησε ένα σενάριο που φέρεται να είναι πιο κοντά στο πρωτότυπο. Μετά την αρχική ανακοίνωση στις 15 Μαρτίου 2013 ως ημερομηνία κυκλοφορίας, η δημόσια έναρξη της ταινίας στη συνέχεια αναβλήθηκε μέχρι τις 7 Νοεμβρίου του 2013.


Υπόθεση: Η Carrie White (Chloe Moretz Γκρέις) είναι ένα κορίτσι στους τρεις τελευταίους μήνες της, του τελευταίου έτους της στο Ewen High School στο Maine. Μια μέρα, στο ντους μετά το γυμναστήριο,η Carrie είχε ένα ατύχημα το οποίο την στοχοποίησε και την έκανε τον περίγελο του σχολείου της.


Γυρνώντας σπίτι η βαθεία θρησκευόμενη μητέρα της Margaret (Julianne Moore), την τιμωρεί, κλείνοντάς την στην "ντουλάπα προσευχής". Εκεί λόγο της ψυχολογικής της φόρτισης καταφέρνει να δημιουργήσει μία ρωγμή στην πόρτα, βλέποντας για πρώτη φορα της τηλεπαθητικές δυνάμεις που κατέχει.Έτσι ξεκινά κάτι σαν ξεκαθάρισμα λογαριασμών με όσους την χλεύασαν έπειτα από ένα κακόγουστο αστείο την βραδιά του σχολικού χορού. Δράση,τρόμος και καταστροφή είναι αυτό που θα επακολουσήσει.



Για την παρουσίαση της ταινίας επέλεξα έναν πρωτότυπο τρόπο, κάνοτνας πλάκα στο κοινό μίας καφετέριας δίνοντας τους μια καλή τρομάρα πρωί-πρωί!


Σκηνοθέτης: Kimberly Peirce

Σενάριο: Lawrence D. Cohen, Roberto Aguirre-Sacasa

Πρωταγωνιστές: Chloë Grace Moretz, Julianne Moore, Gabriella Wilde

Έιδος: Τρόμου, Δράμα

Διάρκεια: 100'

Βαθμολογία IMDB: 6.4/10


Αναδημοσίευση από: 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου