Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Η ΗΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑ


Η Avon ιδρύθηκε το 1886 στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής από τον David McConnell.Η Avon, η εταιρία για τις γυναίκες, είναι μία παγκόσμια εταιρία με ηγετική θέση στο χώρο της ομορφιάς, με περισσότερα από 11$ δισ. ετήσια έσοδα. Ως μία από τις μεγαλύτερες Εταιρίες απευθείας πωλήσεων παγκοσμίως, η Avon απευθύνεται σε γυναίκες σε περισσότερες από 100 χώρες μέσω ενός δικτύου που αποτελείται από περίπου 6,4 εκατομμύρια ανεξάρτητους Αντιπροσώπους πωλήσεων Avon.
Η γκάμα των προϊόντων Avon περιλαμβάνει προϊόντα ομορφιάς, καθώς και αξεσουάρ, κοσμήματα και προϊόντα για το σπίτι και παρουσιάζει τόσο γνωστές μάρκες όπως οι Avon Color,  Skin-So-Soft,  και Avon Naturals.
Η Avon γεννήθηκε ως California Perfume Company, σε μια εποχή δραματικών αλλαγών για τις Η.Π.Α. - κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά και βιομηχανικά - που θα άλλαζε για πάντα τη χώρα.
Ο πωλητής βιβλίων David H. McConnell ιδρύει την εταιρία, την ίδια περίοδο που στις Η.Π.Α. ξεκινά μια εποχή που θα χαρακτηριστεί από την πρόοδο και την αλλαγή. Απολύτως ταιριαστό για μια εταιρία που είναι δεκαετίες μπροστά από την εποχή της στο να προσφέρει στις γυναίκες την ευκαιρία να κερδίσουν χρήματα. Ο δυναμικός ρόλος που έδωσε η Avon στις γυναίκες, τόσο στο ξεκίνημά της όσο και στη συνέχεια, είναι αυτό που της έχει χαρίσει τη δική της θέση στην ιστορία των γυναικών.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου